XD: Adobes neste Photoshop?

Hvordan Adobe viste meg feil med AI i fotografering TechRepublic-bidragsyter Ant Pruitt forklarer hvordan Adobes AI-verktøy sparer tid, fjerner tekniske utfordringer og forbedrer fotoredigeringsprosessen.

Merk: CNETs Download.com kan tjene tilknyttede provisjoner når du kjøper varer ved å bruke koblingene i denne artikkelen.

Da jeg deltok på Adobe Max i fjor, gjorde Adobe pokker for en jobb som viste frem bruken av AI i det kreative rommet. Jeg trodde åpent ikke at AI var så gunstig for reklamer, men Adobe viste meg feil. I tillegg til all AI-praten, ga Adobe offisielt ut sin XD-app da den hadde som mål å øke produktiviteten i verden av brukeropplevelse (UX) og brukergrensesnitt (UI). Vel, tomten er blitt tykkere. Adobe viser nå at det støtter fullt ut når det gjelder utvikling av nye kreative artister som er interessert i UX og UI.

Offentliggjøring: TechRepublic kan tjene en provisjon fra noen av produktene som er omtalt på denne siden. TechRepublic og forfatteren ble ikke kompensert for denne uavhengige vurderingen.

Hva er Adobe XD?

XD er det ganske nye tilbudet fra Adobe som er designet som et verktøy for å skape fengslende grensesnitt og brukeropplevelser. Det er for de neste visuelle produktene dine, for eksempel et webgrensesnitt eller mobilapper. Appen bruker intuitive menyer og hurtigtaster som ligner på andre Adobe-produkter. Men designprosessen kan være så kornet eller global som du synes passer. Vil du endre fargeskjemaet for alle skjermene i appen din? Lett. Gjør det med noen få klikk for å endre fargeskjemaet globalt. Vil du legge et oppsett på skjerm tre som ligner oppsettet på skjerm en? Det er enkelt å gjøre i tillegg med XDs Repeat Grid-funksjon. Dette er mye raskere enn å kopiere / lime om og om igjen.

Den siste Adobe Photoshop-oppdateringen fortsetter å flexere AI-musklene (TechRepublic)

Det fine med XD er at brukere sømløst kan gå fra "designer" til "prototyp" modus med bare et klikk. Dette gjør det superenkelt for utviklere å ta tak i noen av de spesifiserte objektene og animasjonene som skal implementeres i den nye appen eller webdesignen. Adobe ønsker også at XD sømløst skal integreres med Creative Cloud og tredjepartsapper, først og fremst Photoshop og Sketch.

Bilde: Adobe

Hva er den store nyheten?

Den store nyheten er hvordan Adobe har søtet potten for håpefulle designere. For det første kan Adobe XD nå installeres GRATIS med Adobe XD Starter Plan. Startpakken tillater all den herlige funksjonaliteten, men begrenser delings- / samarbeidsevnen til bare ett prosjekt eller spesifikasjon om gangen. Startpakken inneholder også tilgang til ikonpakker, skrifter og maler, som kan brukes som en grunnlinje for å få prosjektet i gang. Populære designstudioer Anton & Irene og Buro Destruct bidro med noen av malene. Og hvis du ønsker å designe en app for Apple-klokken, er det tilgjengelige maler som er Apple-godkjent.

Hvis du er et selskap med flere interne brukere, må du betale for XD via et månedlig kjøp av en app eller få tilgang til det gjennom hele Creative Cloud-prissettingen. Adobe XD er tilgjengelig for Windows, OSX og mobil.

Adobe legger også pengene sine der munnen er ved å opprette Adobe Fund for Design. Fondet er spesifikt for nye kreative artister og "små" atelierer i designrommet med vekt på å få teamet i gang og få produktet sitt til å markedsføre. De kan utjevne fremtidige (beta) plugins og funksjoner i Adobe XD hver måned. Adobe vil også tilby tilgang til noen av sine kunder som kan være til hjelp for disse nye teamene. Kundene kan hjelpe deg med å styre designteamet nærmere hva klienter i den virkelige verden ønsker i en brukeropplevelse. Finansiering er tilgjengelig globalt for søkere i form av tilskudd og aksjeinvesteringer, sa Khoi Vinh, hoveddesigner hos Adobe, på det siste konferansesamtalen.


SE: Komme i gang med drone-fotografering (gratis TechRepublic PDF)

Hvorfor betyr dette noe?

For det første økes ytelsen. Nye biblioteker lar nå XD åpne Photoshop- og Sketch-filer sømløst. Eksisterende arbeid kan fortsette, selv om filen åpnes i en ny app med nye muligheter og alternativer. For det andre påvirker design markedet like mye som prisfastsettelsen gjør i nesten alle tjenester eller produkter som brukes. Adobe innser dette og tar sikte på å utnytte det ved å dyrke flere og mer kreative artister til å fokusere på brukeropplevelsen for alle appene og tjenestene vi i dag gleder oss som forbrukere.

"Vi tror Adobe XD vil være like stor om ikke større enn Photoshop. Feltet med erfaringsdesign omdefinerer arbeid og liv slik vi kjenner det, og vi bygger en plattform for å presse det fremover, " sa Scott Belsky, produktansvarlig og administrerende direktør for Creative Cloud, da han begynte i konferansesamtalen. Det er en ganske dristig uttalelse. Photoshop har vært en utrolig fordel (og noen ganger til skade) i trykte bilder og online fotografering i mange år. Det har gitt fotografer og designere massevis av fleksibilitet når det kommer til komposisjon og etterproduksjon. Gitt denne kroppen av arbeid fra livet til Photoshop, synes Belsky fortsatt dette høyt på XD? Interessant.

Tre gratisapper for å håndtere dine bilderedigeringsbehov (TechRepublic)

Personlig må jeg være enig i uttalelsen hans. Så mange beslutninger på forbrukernivå er basert på priser og hvordan produktet er designet. Det er så mange apper på mobilområdet med et flott premiss, men en fryktelig brukeropplevelse på grunn av dårlig design. Det er like mange, om ikke flere, webtjenester som ber om en bedre UX. Navigering skal være intuitiv og effektiv. Ekstra klikk eller faner ødelegger brukeropplevelsen. I en verden der det meste alt går mot en online tjeneste via en nettleser eller mobilapp, er nå et flott tidspunkt å så frø til suksess for å høste fordelene av fornøyde kunder og kunder.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Dine tanker

Selv om Adobe XD ikke passer inn i arbeidsflyten min på dette tidspunktet som fotograf og videograf, synes jeg det er en god ide å sentralisere design- og utviklingsprosedyrene for apper og grensesnitt og tilby ekte penger for å dyrke designområdet rundt om i verden. Har du jobbet med XD? Del dine tanker og erfaringer med andre TechRepublic-medlemmer.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com