Windows-utviklere: Det kan snart være enklere å bygge UWP-apper med flere vinduer

Windows 10 Spring Creators Update er lastet med produktivitetsfunksjoner Tidslinje, nær andel, og Cortana kommer alle i den neste store Windows 10-oppdateringen, sier Nick Heath fra TechRepublic.

På Microsoft Build-showet i Seattle i 2018 kunngjorde Redmond-giganten en rekke nye funksjoner og verktøy for utviklere som bygger på plattformer som Microsoft 365 og Azure. Men en liten oppdatering til UWP-apper kan ha stor innvirkning for utviklere, og tilby en mye enklere prosess for å bygge apper med flere vinduer.

Som første gang rapportert av MSPoweruser onsdag, kunne en ny Windows-klasse som ble avduket på konferansen dramatisk forenkle prosessen for å bygge apper med flere vinduer. Det kan krympe de for tiden nødvendige hundrevis av kodelinjer til bare noen få, rapporterte nettstedet.

Problemet har med tråding å gjøre. I følge rapporten krevde UWP-apper tidligere at nye vinduer åpnes i en ny tråd, men den nye klassen vil la nye vinduer åpne i samme tråd.

En annen ny funksjon som kommer til UWP-apper er en Dockable Tool Control som gir mer makt til brukere over egen erfaring og arbeidsflyt i en app. Denne funksjonen, også rapportert av MSPoweruser, lar en bruker bevege seg rundt en flytebrygge, eller feste den til siden av et appvindu eller startskjermen. Dette kan gi brukerne en viss klarhet når appen er rot eller har mye på gang.

Nye alternativer for flyoutvinduer kommer også til UWP-apper, heter det i rapporten.

UWP-appoppdateringene for utviklere følger andre nye utviklerfunksjoner, som et frittstående .NET-miljø, Fluent Design System-oppdateringer og dypere integrasjoner med andre verktøy og tjenester.

Nye maskinlæringsverktøy kommer også til Microsoft-utviklere. Selskapet kunngjorde også en rekke nye initiativer for å hjelpe utviklere å dra nytte av kunstig intelligens (AI). Disse kommer i en tid Microsofts administrerende direktør Satya Nadella kalte "epoken for den intelligente skyen og den intelligente kanten." Microsoft lente også tungt på temaer som augmented reality (AR), virtual reality (VR), Internet of Things (IoT) og mer.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • En ny Windows-klasse vil gjøre det lettere for utviklere å bygge UWP-apper som støtter flere vinduer.
  • Windows-utviklere får også nye alternativer for flyout windows og en Dockable Tool Control for UI.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com