Windows 10-oppdateringsfeil: De nyeste rettelsene og løsningene

Hvordan kan Microsoft fikse Windows 10-oppdateringsproblemene? ZDNet-bidragsytere Ed Bott og Mary Jo Foley snakker med ZDNet-sjefredaktør Larry Dignan og tilbyr forslag som kan hjelpe Microsoft med å løse Windows 10-versjonen 1809-problemene fremover.

Windows 10s oktober 2018-oppdatering har blitt synonymt med feil.

Ikke bare ble den opprinnelige utrullingen av den viktigste funksjonen oppdatert suspendert i oktober for å tillate Microsoft å fikse en vert en feil - inkludert en som slettet brukernes filer - men nye feil har dukket opp siden utrullingen gjenopptas i november.

Mer om Windows

 • Slik bruker du God Mode i Windows 10
 • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
 • Microsofts største flopper i tiåret
 • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Årsaken til at disse problemene vekker så stor oppmerksomhet, kan være Microsofts ekstraordinære skritt å stoppe utrullingen, ettersom tidligere funksjonsoppdateringer også led av noen showstopping-bugs.

Dette argumentet vil imidlertid være lite trøst hvis du blir berørt av problemer etter installasjonen av oktober 2018-oppdateringen - også kjent som versjon 1809.

Nedenfor er en oversikt over feilene som for øyeblikket påvirker oktoberoppdateringen og anbefalte rettelser og løsninger, der de er tilgjengelige.

En trøst er at hvis du ikke er berørt ennå, så er det lite sannsynlig at du vil være det, ettersom Microsoft har blokkert oppdateringen fra å automatisk bli rullet ut til PC-er den oppdager vil bli påvirket av disse feilene, inntil de er løst. Den anbefaler at brukere som tror de kan bli påvirket av feilene nedenfor, ikke utfører en manuell oppgradering via Microsofts nettsted for nedlasting av programvare.

Feil i Windows 10 1809 og hvordan du fikser dem

Mistet lyd på skjermer

Lyd slutter å fungere på noen skjermer og TV-er som er koblet til Windows 10-PCer via HDMI, USB-C eller DisplayPort. Microsoft gir feilen skylden på ikke-støttede Intel-skjermdrivere, versjoner 24.20.100.6344 og 24.20.100.6345, som ved et uhell slår på funksjoner som ikke støttes i Windows.

Løsning / løsning

Ingen er oppført for øyeblikket, men Microsoft råder de berørte å kontakte støttelinjen sin og sier at de samarbeider med Intel om en løsning.

Nettverksstasjoner er ikke tilgjengelige

Etter å ha installert oppdateringen rapporterte brukere om gjentakelsen av en langvarig Windows-feil som gjør nettverksstasjoner utilgjengelige på Windows 10 og Windows Server 2019.

Hvis du er berørt av problemet, vises et rødt "X" på kartlagte nettverksstasjoner i File Explorer, og et varsel viser meldingen "Kunne ikke koble til alle nettverksstasjoner på nytt".

Løsning / løsning

Microsoft har produsert skript som fungerer som en løsning for feilen, og sier den vil tilby oppdateringer for å løse problemet "i løpet av 2019". Noen av de berørte rapporterte også at de var i stand til å løse problemet ved å installere driverne for nettverkskortene sine på nytt.

Apple iCloud ødelagt

Apple iCloud kan slutte å oppdatere og synkronisere delte album etter installasjonen av oppdateringen. På PCer uten iCloud er det ikke lenger mulig å installere iCloud-klienten. Problemene ser ut til å påvirke de som kjører Apple iCloud for Windows versjon 7.7.0.27.

Løsning / løsning

Ingen er oppført ennå, men Microsoft sier at det samarbeider med Apple om en løsning for problemet.

F5 VPN-er går offline

PC-er som kjører F5 VPN-klienter, kan miste tilkoblingen når VPN-tjenesten er i en delt tunnelkonfigurasjon.

Løsning / løsning

Mens du venter på en løsning, kan du manuelt konfigurere PC-en din til å tvinge all trafikk gjennom VPN-tunnelen ved hjelp av denne guiden.

Trend Micro inkompatibilitet

Microsoft fant at oppdateringen ikke var kompatibel med Trend Micros programvare for OfficeScan og Worry-Free Business Security.

Løsning / løsning

Trend Micro har begynt å utgi oppdaterte versjoner for noen berørt programvare, som er tilgjengelige via denne nedlastingssiden.

Gamle AMD-grafikkort krasjer

PCer som bruker Radeon HD2000 og HD4000 GPUer kan lide av krasj og ytelsesproblemer etter oppdatering, i tillegg til at faner slutter å fungere i Edge-nettleseren.

Løsning / løsning

Ingen er oppført, og mens Microsoft sier at de undersøker dette problemet, påpeker de også at AMD ikke lenger støtter disse grafikkortene.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Les mer om Windows 10

 • Microsoft fortsetter utrullingen av Windows 10 versjon 1809, lover kvalitetsendringer (ZDNet)
 • Microsoft gir ut Windows Server 2019 (ZDNet) på nytt
 • Microsoft stopper lanseringen av Windows 10. oktober 2018-oppdatering: Hva skjer videre? (ZDNet)
 • Microsoft trekker Windows 10 oktober-oppdatering (versjon 1809) (ZDNet)
 • Windows 10. oktober-oppdatering slette filene dine? Dette verktøyet kan gjenopprette dem (ZDNet)
 • Windows 10 oktober oppdateringsproblemer: Tømte dokumenter, pluss Intel-driveradvarsel (ZDNet)
 • Windows 10 1809: Microsoft avslører funksjoner som det synker i oktober 2018-oppdateringen
 • Topp ti funksjoner i Windows 10. oktober 2018-oppdateringen
 • Topp ti bedriftsfunksjoner i Windows 10. oktober-oppdateringen

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com