Windows 10. oktober 2018 Oppdatering: Hvordan bruke skyklippbord

Windows 10. oktober 2018-oppdatering: En guide til skyklippbord Slik får du mest mulig ut av Windows 10s nye utklippstavlehistorie på tvers av enheter.

Har du mistet noen kopiert tekst i Windows ved et uhell? En ny funksjon i den kommende Windows 10 oktober 2018-oppdateringen kan hjelpe deg.

Det oppdaterte operativsystemet vil tilby en historie med teksten og bildene du tidligere har kopiert via den nye Cloud Clipboard-funksjonen. Det lar deg til og med feste permanent brukt innhold til utklippstavlen permanent.

Slik bruker du Windows 10s Cloud Clipboard:

1. Trykk på Windows-tasten + V for å få frem menyen for utklippstavlen. Dette vil føre til at skyklippbordet vises, og viser innholdet som tidligere er klippet og kopiert - inkludert tekst, HTML og bilder som er mindre enn 1 MB i størrelse. Kopiert tekst i denne utklippstavlen kan også deles på alle enheter som er logget på den samme Microsoft-kontoen, forutsatt at teksten er mindre enn 100 kb stor.

Bilde: Nick Heath / TechRepublic

2. For å velge et stykke innhold fra utklippstavlehistorikken, venstreklikker du på det.

3. Neste gang du velger lim inn fra rullegardinmenyen eller trykker på Ctrl + V, vil du lime inn det valgte innholdet.

4. For å gjøre et stykke innhold permanent tilgjengelig på skyklippbordet, kan du feste innholdet til menyen. Hold musen over innholdet du vil beholde og venstreklikk på det horisontale trykknapikonet på høyre side av det elementet. Ikonet skal bytte til en diagonal stilling, noe som indikerer at det er festet.

Bilde: Nick Heath / TechRepublic

5. For å løsne innholdet fra utklippstavlen, må du venstreklikke på det diagonale trykknappen og det skal gå tilbake til horisontal stilling.

Bilde: Nick Heath / TechRepublic

6. For å slette et element fra skyklippbordet, venstre klikker du på kryssikonet øverst til høyre på innholdet i menyen. Hvis du vil fjerne alle elementene fra utklippstavlen, klikker du på ordene Tøm alt øverst på nettskyen.

Hvordan tilpasse og tømme skyklippebrett

1. Gå til Innstillinger -> System -> utklippstavle.

2. For å aktivere / deaktivere utklippstavlehistorikken og slå knappen under utklippstavlehistorikken .

Bilde: Nick Heath / TechRepublic

3. For å aktivere / deaktivere en delt utklippstavlehistorie på forskjellige enheter som er logget inn på den samme Microsoft-kontoen, trykker du på knappen Kom i gang under Synkroniser på tvers av enheter, og du blir bedt om å bekrefte Microsoft-kontoen din. Hver enhet må kjøre Windows 10 oktober 2018-oppdateringen.

4. For å tømme utklippstavlen din, trykk på Tøm- knappen under overskriften Tøm utklippstavldata .

Bilde: Nick Heath / TechRepublic

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Les også

  • Windows 10 1809: Microsoft avslører funksjoner som det synker i oktober 2018-oppdateringen
  • Topp ti funksjoner i Windows 10. oktober 2018-oppdateringen

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com