Windows 10. mai 2019-oppdatering: Hvordan utsette det

Windows 10. mai 2019-oppdatering: Hvordan utsette det Bekymret for at installering av oppdateringen av mai 2019 vil ødelegge Windows 10? Slik blokkerer du det, i det minste for en stund.

Fra og med i dag begynner Microsoft sin trinnvise utrulling av Windows 10. mai 2019-oppdateringen til PCer over hele verden. Men hva hvis du ikke vil forstyrre oppdateringen av datamaskinen din?

Selv om det alltid er fornuftig å holde PC-er oppdatert, er det forskjellige grunner til at du kanskje vil sette av for å installere oppdateringen i mai 2019, for eksempel, trusselen om inkompatibel maskinvare og uoppdagede feil, med den resulterende ustabiliteten som et presserende problem for bedrifter.

Hvis du vil utsette oppdateringen, også kjent som versjon 1903, er det et par alternativer tilgjengelig, avhengig av hvilken utgave av Windows 10 du kjører. Og hvis du vil oppdatere hukommelsen din om hva som er i oppdateringen i mai 2019, så sjekk ut juksearket til TechRepublic. ( Merk : Denne artikkelen om Windows 10 Mai 2019-oppdateringen er tilgjengelig som en gratis PDF-nedlasting.)

Hvordan virksomheter kan utsette Windows 10. mai 2019-oppdateringen

Hvis du kjører Pro-, Enterprise- eller Education-versjonene av Windows 10, kan du avsette oppgraderingen i minst fire måneder.

 1. Gå til Innstillinger> Oppdatering og sikkerhet.
 2. Under 'Oppdater innstillinger' klikker du på teksten 'Avanserte alternativer'. Bilde: Nick Heath / TechRepublic
 3. Under 'Velg når oppdateringer er installert' velger du 'Halvårlig kanal' fra rullegardinmenyen. Bilde: Nick Heath / TechRepublic
 4. Endring av denne innstillingen fra alternativet 'Semi-Annual Channel (Targeted)' til 'Semi-Annual Channel', tidligere kjent som 'Current Branch for Business', forsvarer vanligvis oppdateringer som oppdateringen i mai 2019 i omtrent fire måneder.
 5. For å utsette oppdateringen i mer enn fire måneder, klikker du på rullegardinmenyen under teksten 'En funksjonsoppdatering inkluderer nye funksjoner og forbedringer. Det kan utsettes i så mange dager: '.
 6. I dette rullegardinmenyen velger du antall ekstra dager du vil utsette oppdateringen til, opp til maksimalt 365. Bilde: Nick Heath / TechRepublic

For å utsette oppdateringen på tvers av et IT-eiendom, kan bedriftsadministratorer også bruke Group Policy Editor.

1. Åpne Group Policy Editor ved å trykke på Windows-tasten og skrive inn gruppepolitikk og klikke på 'Edit group policy'.

2. Gå til datamaskinkonfigurasjon -> Administrative maler -> Windows-komponenter -> Windows Update -> Windows Update for Business .

3. Åpne policyen Velg når forhåndsvisningsbygninger og funksjonsoppdateringer mottas, og velg Aktivert .

4. Velg nå din servicekanal og hvor mange ekstra dager du vil utsette oppdateringen til, på nøyaktig samme måte som du ville gjort i Windows 10 Settings-appen.

Hvordan hjemmebrukere kan utsette Windows 10 Mai 2019-oppdateringen

Med utgivelsen av Mai 2019-oppdateringen, bør brukere av Windows 10 Home kunne utsette funksjonsoppdateringer som Mai 2019-oppdateringen lenger enn det som har vært mulig tidligere.

Etter at oppdateringen i mai 2019 blir tilgjengelig for din PC, vil du unngå å klikke på alternativet 'Last ned og installer nå' under Innstillinger -> Oppdatering og sikkerhet -> Windows Update, da dette vil laste ned oppdateringen for installasjon.

Hvis du aldri klikker på alternativet 'Last ned og installer nå', blir ikke oppdateringen mai 2019 installert, med Microsoft som indikerer at installasjonen ikke vil utløses automatisk før 'lukke' til slutten av støtteperioden for versjonen av Windows 10 du kjører for øyeblikket.

Dette alternativet vil bare være tilgjengelig for de som oppgraderer fra Windows 10. april 2018 Update build, versjon 1803 eller nyere. Det er også indikasjoner på at Microsoft kan starte automatisk å skyve funksjonsoppdateringer til PC-er omtrent fem måneder før støtte for den installerte versjonen av Windows slutter, med PC-er som nå kjører versjon 1803 av Windows 10 automatisk installerer oppdateringen fra mai 2019 fra neste måned.

Les også

 • 20 pro-tips for å få Windows 10 til å fungere slik du vil (gratis PDF)
 • Windows 10 19H1: Historien så langt
 • Windows 10 vil snart gi deg tilgang til Linux-filer fra File Explorer
 • Windows 10. mai 2019-oppdatering: De nye funksjonene som betyr mest (ZDNet)
 • Windows 10 PC med under 32 GB lagring? Ingen oppdatering fra 1903 for deg, sier Microsoft (ZDNet)
 • Microsoft gjør Windows 10 1903 tilgjengelig på MSDN (ZDNet)
 • Windows 10 Paint lagret: Det vil fortsatt være en del av 1903, sier Microsoft (ZDNet)
 • Den beste antivirusbeskyttelsen i 2019 for Windows 10 (CNET)
 • Få flere må-les Microsoft-tips og nyheter (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com