Windows 10 har 825M brukere, men over 700M har fremdeles ikke flyttet over

Windows 10. mai 2019-oppdatering: Alt du trenger å vite Endringer kommer til Windows 10 med utgivelsen av versjon 1903 som påvirker hverdagens brukere og IT-beslutningstakere. Her er hva du trenger å vite.

Adopsjon av Windows 10 blant forbrukere og bedrifter henger fortsatt etter forventningene, ettersom installasjonen først nå har overskredet 825 millioner aktive enheter, ifølge tall sett av Microsoft-sjøreren Paul Thurott. På Microsofts Build 2015-konferanse erklærte Terry Myerson - daværende sjef for Windows - at Windows 10 ville bli installert på 1 milliard enheter i løpet av to til tre år, en tidsramme som ble gått tilbake et drøyt år senere etter Windows død. 10 mobil.

Til tross for at bokstavelig talt har gitt bort Windows 10 til brukere av Windows 7 og 8, har kultivering av entusiasme for Windows 10 vært en betydelig utfordring for Microsoft. Til tross for den raskt nærmerende avslutningen av utvidet støtte for Windows 7 - 14. januar 2020 - vil bare 75% av profesjonelle PC-er kjøre Windows 10 innen 2021, ifølge en markedsprognose fra Gartner publisert i april.

NetMarketShare teller Windows 10-brukere som 44, 10% av markedet for stasjonære og bærbare datamaskiner, med Windows 7 på 36, 43%, og Windows 8.1 på 4, 22%. Ved å kombinere de to prosentene er det mulig å konkludere med at omtrent 760 millioner Windows-brukere som ville vært kvalifisert for en gratis oppgradering, ikke har tatt det alternativet. (Dette er et litt forhastet estimat, og formildende omstendigheter gjelder.)

Gartner-markedsprognosen indikerer at salg av nye PC-er neppe vil bu Windows 10-installasjoner, ettersom firmaet estimerer at forsendelsene vil falle med 2, 5 millioner (0, 6%) i 2019, ettersom forbrukere trekker seg tilbake PC-er uten å kjøpe erstatninger. PC-markedet har vært i relativt stillstand siden 2011, en situasjon ytterligere komplisert av mangel på Intel-CPUer med lite strøm.

Hvorfor blir ikke Windows 10 bredere adoptert?

Den første mottakelsen av Windows 10 var ikke overveldende positiv, og Microsofts merittliste for personvern har vært mindre enn fantastisk. Selv om det sannsynligvis ikke er noen som vil overhale Facebooks historie med å ta dårlige avgjørelser fulgt av unnskyldningsturer, kritiserer Microsofts kampanje Google for å skanne e-postinnhold for annonsering nå, fordi Windows 10-telemetri sender bruksdetaljer til Microsoft. To år etter utgivelsen av Windows 10 ga Microsoft ut et verktøy som viser hvilken informasjon som faktisk blir sendt.

Oppdateringer til Windows 10 er blitt kritisk kritisert for dårlig testing og kvalitetssikring, noe som førte til systembrytende oppdateringer og ujevn ytelse.

Hva er alternativene til Windows 10?

Forbrukerne som forlater Windows flytter vanligvis til Mac OS, selv om den høye prisen på Apple-maskinvare kan avskrekke potensielle brukere. Talsmenn for Linux har forkjempet "The Year of the Linux Desktop" i flere tiår, og selv om det kan virke klisjé, representerer den nylige utgivelsen av Fedora 30 kulminasjonen til betydelig innsats for å gjøre Linux mer tilgjengelig for ikke-tekniske brukere, uten å komme inn veien for IT-fagfolk. Tilsvarende for implementering av arbeidsstasjoner er RHEL 8 et solid, bedriftsstøttet alternativ til Windows.

Siden de fleste programmer har flyttet til en nettbasert programvare som en leveransemodell, kan de fleste sluttbrukere komme seg forbi med en Chromebook. Andre formfaktorer, som en alt-i-en Chromebase, finnes også.

For mer informasjon, lær mer om de ti beste oppdateringsfunksjonene for Windows 10. mai 2019, og sjekk ut TechRepublics jukseark for Windows 10.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com