Windows 10 BSOD-risiko førte til forsinkelse i april 2018, oppdager Microsoft

Windows 10 Spring Creators Update er lastet med produktivitetsfunksjoner Tidslinje, nær andel, og Cortana kommer alle i den neste store Windows 10-oppdateringen, sier Nick Heath fra TechRepublic.

Microsoft har detaljert hvorfor den holdt tilbake utgivelsen av den siste viktige funksjonsoppdateringen til Windows 10.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Windows 10 april 2018-oppdateringen, også kjent som Redstone 4, var generelt forventet å lanseres tirsdag 10. april, men klarte ikke å vises på dagen.

Nå har Microsoft gitt ut rettelser for den siste Redstone 4-byggingen av Windows 10 som ser ut til å forklare hvorfor den store oppdateringen ble holdt tilbake.

"Vi oppdaget noen pålitelighetsproblemer vi ønsket å løse, " skriver Microsofts Windows Insider-team.

"I visse tilfeller kunne disse pålitelighetsproblemene ha ført til en høyere prosentandel av BSOD Blue Screen of Death på PCer, for eksempel. I stedet for å opprette en kumulativ oppdateringspakke for å betjene disse problemene, bestemte vi oss for å lage et nytt bygg med rettelser inkludert. "

Fixingene ble skjøvet ut i går, til de som er i Fast-ringen av Windows Insider-programmet, som lar brukere kjøre tidlige bygginger av Windows 10.

"Dette forsterker bare at Windows Insiders er avgjørende for å hjelpe oss med å finne og løse problemer før vi gir ut funksjonsoppdateringer til alle våre kunder, " legger Insider-teamet til.

Det er ingen nyheter om nøyaktig når oppdateringen vil begynne å rulle ut til allmennheten, selv om det fremdeles er mye forventet å skje før slutten av april.

Beslutningen om å holde tilbake utrullingen ser ut til å gjenspeile Microsofts mer forsiktige tilnærming til å skyve ut funksjonsoppdateringer til Windows 10.

Mens tidlige funksjonsoppdateringer genererte negativ omtale for antall feil som gjorde det mulig å slippe, ga nyere tilbud, som forrige høst Fall Creators Update, færre klager.

Når det er sagt, hvis du helst ikke vil installere oppdateringen før du er sikker på at den ikke kommer til å forstyrre datamaskinen din, kan du lese vår guide for hvordan du kan utsette oppdateringen.

Oppdateringen i april 2018 pakker sammen forskjellige forbedringer av Microsofts flaggskip OS, med overskriftsfunksjonene tidslinje, som lar brukere enkelt hoppe tilbake til det de gjorde på et tidligere tidspunkt, og nærheten deling, som gjør det mulig å dele filer og koblinger mellom PC-er og smarttelefoner. Ta en titt på gjennomgangen til disse funksjonene og hvordan du aktiverer dem.

I mellomtiden vil IT-administratorer sannsynligvis sette pris på tilgjengeligheten av Windows Defender Application Guard i Windows 10 Pro-utgaven for første gang, og gi et løft for å sikre nettlesing.

Hvis du ønsker å få Windows 10. april 2018-oppdateringen før Microsoft lanserer den til PCen din, kan du lese guiden vår for hvordan du får den akkurat nå. Funksjonsoppdateringen bør være den raskeste å installere ennå, fordi den utfører langt mer arbeid i bakgrunnen.

En Windows 10 BSOD.

Bilde: Imgur / Microsoft

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Se også

  • Windows 10 Spring Creators Update: Et jukseark (TechRepublic)
  • Oppdatering av Windows 10 Spring Creators: Hvordan få tak i det tidlig (TechRepublic)
  • Oppdatering av Windows 10 Spring Creators: Hvordan utsette det (TechRepublic)
  • Vil datamaskinen min kjøre Windows 10 Spring Creators Update? (TechRepublic)
  • Windows 10 Spring Creators Update er lastet med produktivitetsfunksjoner (ZDNet)
  • Retningslinjer for programvarebruk (Tech Pro Research)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com