Hvorfor Wozs kodende bootcamp begynner å bli blowback, og hva den sier om utviklerutdanning

Tre flotte programmeringsspråk for nybegynnere Vil du ta deg inn i kodingens verden? Her er tre språk du bør vurdere først.

Da Steve Wozniak, medgründer av Apple, lanserte sin egen kodende bootcamp høsten 2017, strømmet tusenvis av utviklere som ville være, og betalte en heftig $ 13.200 i undervisning for å lære å kode fra en av storhetene på Woz U. Imidlertid tidligere studenter og salgsansatte har kommet frem med rapporter om læreplaner og instruktører av dårlig kvalitet, og en forretningsmodell som premierer overskudd over utdanning, ifølge en CBS News-rapport.

Antatt "live forelesninger" i det 33-ukers programmet var forhåndsinnspilt og utdatert, og kursinnholdet inneholdt mange skrivefeil som påvirket kodeutførelsen, fortalte den tidligere studenten Bill Duerr til CBS News. Studentmentorene var ukvalifiserte, og på et tidspunkt hadde et kurs ikke engang en instruktør som skulle undervise i det, sa Duerr.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

"Jeg føler at dette er en e-bok på $ 13 000 dollar, " sa Duerr til CBS News. "Det er ødelagt, det fungerer ikke steder, mange ganger er det bare hyperkoblinger til Microsoft-dokumenter, til Wikipedia."

Mer enn to dusin nåværende og tidligere Woz U-studenter og ansatte rapporterte lignende problemer til CBS News. Flere klager ble også lagt ut av studenter på Woz U Slack-kanalen, ifølge rapporten, inkludert "Jeg forstår ikke hvorfor vi ikke kan få god kvalitet for det vi betaler for, " og "Leksjonene er ekstremt feil!"

Tidligere påmeldingsrådgiver Tim Mionske, som ble permittert fra selskapet for dårlige antall, sa at teamet hans sto overfor press for å melde inn studenter. "Det er drive, drive, drive salget, " sa Mionske til CBS News.

Wozniak avviste forespørsler fra CBS News om et intervju, ifølge rapporten. I en uttalelse til nyhets utsalget adresserte Woz U-president Chris Coleman feil i kursinnholdet, og sa at skolen hadde implementert et kvalitetskontrollsystem for å fange dem. Han sa også at Wozniak gjennomgår den læreplanen, i følge CBS News.

Å oppdage koding av bootcamps av dårlig kvalitet

Woz U er langt fra den eneste kodende bootcampen som befinner seg i varmt vann de siste årene. Fartsfylte programmeringsskoler har blomstret over hele USA, og vokst fra 67 skoler i 2015 til 108 i 2018, med en gjennomsnittlig undervisning på $ 11 900 i år, ifølge Course Report. Imidlertid er disse bootcampene ikke akkrediterte institusjoner for høyere utdanning, og noen har blitt beskyldt for å ha fremmet falske påstander om antall studenter som de hjelper til med å plassere i jobber etter endt utdanning.

I 2017 lanserte National Consumers League (NCL) en nettside og en guide for å hjelpe folk med å identifisere uredelig koding av bootcamp-stillinger, og velge det beste utdanningsalternativet. NCL anbefaler å ta følgende i betraktning før du melder deg inn i en kodende bootcamp:

1. Vokt dere for krav som er for gode til å være sanne. Plasseringsgrad på over 90% vil sannsynligvis bli overdrevet og er avhengig av data fra plukket med kirsebær.

2. Forsikre deg om at skolene du vurderer er lisensiert i staten de opererer i. Disse bootcampene må være lisensiert i staten de opererer i, men nylig har mange blitt undersøkt for å operere uten lisens.

3. Ikke stol bare på reklamemateriell levert av bootcamp-operatøren. Bruk uavhengig informasjon for å evaluere alternativene dine - alumnihenvisninger, tilbudte tjenester og kvalitet og kvalifikasjoner til instruktører.

Hvis du har blitt - eller mistenkt at du har blitt bedratt av en kodende bootcamp, kan du sende inn en klage på Fraud.org, der NCL deler klager med et nettverk på mer enn 200 føderale, statlige, lokale og internasjonale rettshåndhevelse og forbrukervern byrå partnere.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Tidligere studenter og ansatte ved Woz U, Apple-grunnlegger Steve Wozniaks kodende bootcamp, sier at programmet hadde læreplaner og instruktører av dårlig kvalitet, ifølge CBS News.
  • Koding av bootcamp-søkere bør være på vakt mot krav om høy jobbplassering, sørge for at skoler er lisensiert i sin tilstand og stole på mer enn bare reklamemateriell når de tar en beslutning om påmelding, ifølge NCL.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com