Hvorfor Microsofts gratis versjon av team kan hjelpe den med å konkurrere bedre med Slack

Video: Microsoft Ignite: Den viktigste delen om å flytte til Microsoft Teams Hos Microsoft Ignite beskrev Blair Pleasant fra COMMfusion hvordan selskaper best kan integrere Microsoft Teams.

Microsoft la til en gratis tilgangsnivå til Teams-arbeidsplassens samarbeidsprogramvare torsdag i forkant av den årlige Microsoft Inspire-konferansen. Tidligere var tilgangen til Teams begrenset til Office 365-abonnenter.

Microsoft la til muligheter for gjestetilgang for å inkludere personer utenfor deres egen organisasjon i mars, etter å ha savnet den selvpålagte fristen for funksjonen i ni måneder.

Med den gratis tilgangsnivået er Microsoft Teams nå omtrent posisjonert som en faktisk konkurrent til Slack, som i utgangspunktet introduserte et nytt paradigme for kommunikasjons- og samarbeidsprogramvare på arbeidsplassen da det ble lansert i august 2013. Naturligvis, som et Microsoft-produkt, er Teams tettere integrert med Office og OneDrive enn konkurrerende plattformer. Teams er også det eneste kommunikasjonsverktøyet som innfødt støtter muligheten til å ringe til fasttelefoner og mobiltelefoner i USA, selv om denne funksjonen ikke er tilgjengelig i gratisteamet. (Funksjonen er tilgjengelig via tredjepartsintegrasjoner i Slack.)

Ifølge vår søsterside ZDNets beboer Microsoft-vandrer Mary Jo Foley, mangler den gratis versjonen av Teams planlagte møter, møteopptak, fasttelefonsamtaler og konferanser, tvungne tofaktorautentisering og brukeradministrasjonsverktøy. Det gratis nivået er også begrenset til 2 GB fillagring per bruker, med 10 GB delt lagring.

Før tillegget til gratis lag ble det ingen effektiv måte å bruke Team uten den relativt bratte innkjøpsprisen for et Office 365-abonnement. Slik dette er tilfelle, kan bruk av team ha blitt motivert av det faktum at produktet allerede ble betalt for, snarere enn av en frivillig interesse i Teams som et frittstående produkt. I en redaksjon for ZDNet karakteriserte Ed Bott skillet som "Slack is a product. Microsoft Teams is a feature", og bemerket at Microsoft (den gangen) ikke hadde noen plan om å introdusere et gratis lag i det hele tatt.

Team har hatt en torturert vei til markedet. Lag - i det minste i sin nåværende iterasjon - er tydeligvis et resultat av at Bill Gates og Satya Nadella ga ned et veto mot et potensielt kjøp av Slack på 8 milliarder dollar i mars 2016. Lag gikk inn i beta det november samme år.

I september 2017 kunngjorde Microsoft brått til Office 365-abonnenter at Skype for Business ble assimilert til Teams, noe som gjorde det til det fjerde merket for den funksjonen på et tiår. Skype for Business ble til i 2015 som en omdefinert versjon av Lync, som ble introdusert i 2010 som en ombygd Office Communicator.

Teams har også en ikke-praktisk overlapping med Microsofts forretningssosiale nettverkstjeneste Yammer, hvor deler av dem er blitt subsumert av Office 365.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Microsoft la til en gratis tilgangsnivå til Teams-arbeidsplassens samarbeidsprogramvare, og utvidet tilgangen til Team utover eksisterende Office 365-abonnenter.
  • Med gratis tilgangsnivået er Microsoft Teams nå omtrent posisjonert som en faktisk konkurrent til Slack.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com