Hvorfor Microsoft bygger Cortana for forretningsinteraksjoner

Hvorfor Microsoft bygger Cortana for forretningsinteraksjoner Andrew Shuman, konserndirektør for Cortana, diskuterer hvordan den smarte assistenten har svingt seg siden den opprinnelig ble introdusert for fem år siden.

På Microsoft Ignite 2019 i Orlando snakket TechRepublics James Sanders med Cortana Corporate Vice President Andrew Shuman om måtene Cortana utvikler seg til forretningsbruk. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Andrew Shuman: Hvis jeg tenker på hvor Cortana er nå, har vi virkelig vært på en reise det siste året for å tenke hardere på hvordan en assistent virkelig kan være nyttig for deg - sluttbrukeren - i ditt daglige liv. . Og derfor fokuserte vi mye på å tenke på steder der vi allerede visste mye om brukere.

Tenker mye på M365-brukerne - de flere hundre millioner brukerne der vi forstår hvem de kommuniserer med, prosjektene de jobber med, dokumentene de behandler, oppgavene som er på listen deres, hvordan de bruker tiden sin . Og å utnytte signalet for å være virkelig intelligent og virkelig nyttig, tror jeg er nøkkelfokuset vi har hatt for Cortana nå. For hvis du tenker på det, må du vite mye om en bruker for å kunne være hjelpende. De beste assistentene i det virkelige liv kjenner deg godt, og det er der vi virkelig har tatt Cortana nå.

Velge din exit 7-strategi for Windows 7: Fire alternativer (TechRepublic Premium)

Jeg tror en av tingene vi virkelig prøver å legge vekt på i dag er å snakke om M365 og hvordan det blir mye mer intelligent, og kjenner deg virkelig godt. Det er flotte funksjoner på tvers av suiten som virkelig demonstrerer det. Det er tilfeller hvor vi velger å kalle en funksjon Cortana fordi vi tror det hjelper å være en personifisert assistent, en som du kanskje kan adressere med tale, eller adresse direkte i en e-post, eller få en e-post der det er tydelig at det er Cortana.

Vi ser at det er en nyttig mekanisme, og en ting som slags bringer mulighetene til assistenten Cortana hjem - det er virkelig viktig. En av funksjonene vi kunngjør i dag som jeg er spesielt stolt av heter Play Your E-post. Det hender at det er Cortana under det, og du ser Cortana-ikonet, men vi ønsker virkelig å sette opp et klart løfte til sluttbrukeren som sier: 'Hva vil denne funksjonen gjøre?'

I stedet for det problemet vi noen ganger har med assistenter der du ikke helt vet hva du skal spørre dem, ønsker vi å gi den erfaringen og si, nei, 'Dette handler om å spille av e-posten din.' Og vi er veldig intelligente når det gjelder å forstå e-posten og forstå hvordan du kan gjøre en god jobb med å lese den ut til deg, forstå innholdsfortegnelsene i organisasjonen din, si: 'Det er en e-post fra lederen din', eller 'Det er en e-post som nevner du.'

Denne typen detaljer hjelper virkelig til med den personaliseringsdelen av puslespillet, men hjelper også med å gi et godt løfte for brukeren. Det største vi har felles med både Microsoft-søk, andre etterretningsfunksjoner på tvers og M365, Microsoft-grafen, er at vi virkelig utnytter naturlig språkforståelse av disse utrolig verdifulle dokumentene. Og vi gjør det på en fullstendig øyne.

Så vi forstår billionene av elementer som er omfattet av e-postene dine, dokumentene dine, SharePoints, kalenderelementene, oppgavene dine. Alt dette deler en komponent som forstår det naturlige språket og deretter kan gjøre ting som du ser i Bing der vi svarer på spørsmål om selskapet ditt, som Pet Policy hos Microsoft var et eksempel vi viste i dag.

Men også ting som Cortana som kan forstå, 'De ber deg om å følge opp et element', eller: 'Her er forhåndslesningen til møtet du skal delta på.' De inkluderer alle en lignende type underlag av data og kunnskap som vi ønsker å være virkelig kraftige for alle disse opplevelsene.

En av erfaringene vi kunngjorde i dag, er hvordan du kan svare på en e-post og legge til Cortana på CC-linjen, og hjelpe dem med å finne tid til å planlegge den gruppen mennesker sammen. Det er en opplevelse som har gått rundt tre år. Vi har jobbet med mange tøffe bedriftspartnere og kunder for å samarbeide tett med dem om hvordan vi innstiller modellen og forklarer modellen.

Noen av disse utplasseringene har oppover 30.000 møter som er planlagt per måned på denne måten. Og virkelig gi dem mye tid tilbake fordi det er svære, tøffe forhandlinger om folks travle tidsplaner og kalenderobjekter. Så det har vært et flott eksempel der det virkelig hjalp mennesker der de er i dag med å styre tiden sin.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com