Hvorfor Linkedin + GitHub-profiler kan være den skjulte perlen i $ 7.5B Microsoft-anskaffelse

Microsoft kjøpte GitHub: Her er hva oppkjøpet betyr for virksomheten TechRepublics Jason Hiner forklarer hvorfor Microsoft, et selskap som en gang snudde åpen kildekode, kjøpte GitHub, verdens største open source-depot, for 7, 5 milliarder dollar.

Microsoft kunngjorde offisielt planen om å anskaffe GitHub for $ 7, 5 milliarder dollar på mandag, da Redmond-giganten fortsetter sitt press for å snu år med åpen kildekritisk motvilje. Microsoft er allerede den største GitHub-bidragsyteren, og oppkjøpet kan vinne det en viss innflytelse i open source-samfunnet, men virkningen på selskapets forhold til utviklere er mindre tydelig.

Imidlertid er det skjult verdi i denne avtalen som er avgjørende for Microsofts fremtid: Synlighet. Ved å synkronisere utviklerprofilsider på GitHub med brukerprofildata på LinkedIn, kunne Microsoft gi seg selv en massiv fordel i både talent og innovasjonssynlighet.

For rekrutterere og ansettelsesledere er to av de viktigste kildene til informasjon om en potensiell leie av utviklere deres LinkedIn-profil og GitHub-brukerprofil. Nå har Microsoft tilgang til begge deler, noe som muligens kan gjøre det lettere for firmaet å analysere mønstre rundt hva de beste bidragsyterne jobber med, forutsette tech-trender og gi det et konkurransefortrinn.

I teorien kunne Microsoft også bruke maskinlæring og relaterte teknologier for å knytte de beste bidragsyterne til visse prosjekter med firmaet de jobber for. Hvis det lykkes, kan Microsoft få et tydeligere bilde av hva konkurransen jobber med, og potensielt til og med hvilke spesialiteter de ansetter til.

Selvfølgelig må alt dette gjøres riktig. Som bemerket av ZDNets Larry Dignan, har mange mennesker i utviklermiljøet kjempet mot ideen om at Microsoft skal eie GitHub, men det er en veldig reell mulighet for at Microsoft kan la plattformen løpe uavhengig, omtrent som hva den gjorde med LinkedIn. GitHub er ikke kjent som en pengeprodusent - den tapte 66 millioner dollar på bare noen få måneder av 2016 - så forbedring av Microsofts forhold til utviklere ser ut til å være den klare intensjonen med avtalen.

Uansett har avtalen store implikasjoner for karrierehåndtering av utviklere, som bemerket av TechRepublics James Sanders, spesielt for de som ønsker å unngå Microsofts økosystem. Uansett hvordan dette spiller ut, er det ganske tydelig at open source vil fortsette å være en enorm del av Microsofts strategi i fremtiden.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Microsoft har sagt ja til å kjøpe GitHub for 7, 5 milliarder dollar, noe som gir tech-giganten tilgang til mer data om utviklere og open source-prosjekter.
  • Tilgang til GitHub-data kan forbedre Microsofts talentsynlighet og gi dem et konkurransefortrinn blant sine jevnaldrende.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com