Vil du ha bedre JavaScript-ytelse? Googles tips for å hindre programmeringsspråket i å senke Chrome

Node.js JavaScript vs PHP: Hvilket programmeringsspråk vinner utviklere? En rapport fremhever den økende populariteten til Node.js JavaScript som serverspråk for å støtte nettsteder og tjenester.

JavaScript er en kjernekomponent i det moderne nettet, så enhver forbedring av hvordan den kjører kan ha en merkbar innvirkning på brukbarheten til et nettsted eller app.

Må-lese utviklerinnhold

  • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
  • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
  • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

Addy Osmani, Googles ingeniørsjef for Chrome, har satt sammen tips for utviklere om hvordan de skal minimere virkningen av JavaScript på belastningstidene i nettleseren.

Hans sentrale beskjed er at tiden det tar å laste ned og utføre JavaScript er den viktigste faktoren du må ta i betraktning når du legger til skriptspråket til et nettsted.

Osmani sier at store bunter med JS-skript kan bremse lastingen av en side, og lange utførelsestider for JS kan føre til at et nettsted henger på grunn av monopolisering av sidens UI-tråd.

Tips for å bygge en vellykket karriere som programvareingeniør (gratis PDF) (TechRepublic)

Disse spørsmålene er spesielt relevante for mobile enheter, sier han, der hastigheten på nettverkstilkoblinger kan variere mye og de "store forskjellene mellom ytelsen til high-end- og low-end-telefoner" betyr at JS-utførelsestid bør holdes så lav som mulig .

"Av den totale tiden en side bruker lasting i en nettleser som Chrome, kan hvor som helst opptil 30% av den tiden brukes på JavaScript-utførelse, " skriver han i artikkelen.

"På mobil tar det 3–4 × lengre tid for en median telefon (Moto G4) å utføre Reddit's JavaScript sammenlignet med en high-end-enhet (Pixel 3), og over 6 × så lang tid på en low-end enhet (< $ 100 Alcatel 1X). "

Bilde: Addy Osmani under følgende lisens: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Osmani råder nettutviklere for å forbedre nedlastningstidene ved å holde JavaScript-pakker små og ved å dele opp store pakker, oppover 50 kB, i separate mindre bunter som kan håndteres parallelt. Han sier også at utviklere bør unngå lange oppgaver som opptar UI-tråden i lengre perioder. Inline skript, der JavaScript er innebygd direkte i HTML på en side i stedet for lagret i en egen fil, bør også holdes under 1 kB, legger han til.

"Nedlasting og gjennomføringstid er de primære flaskehalsene for lasting av skript i 2019, " skriver han.

"Sikt på et lite pakke med synkrone (inline) skript for innholdet over folden med ett eller flere utsatte skript for resten av siden. Bryt ned de store buntene slik at du fokuserer på bare fraktkode brukeren trenger når de trenger trenger det."

Den gode nyheten er at forbedringer av Chrome's V8 JavaScript-motor har redusert analysering og sammenstilling av JavaScript med gjennomsnittlig 40%, sier han, med nettleseren som er i stand til å håndtere begge disse oppgavene uten å blokkere hovedprosesseringstråden, og redusere den relative betydningen av disse faktorene for webutviklere.

Å vurdere hvordan nettsteder og apper kjører i Chrome og andre Chromium-baserte nettlesere har lenge vært viktig for webutviklere.
Chrome har den største markedsandelen for nettlesere over hele verden, og Microsoft vil snart bytte til å tilby en ny Chromium-basert Edge-nettleser.

Hvis du vil finne ut mer om det populære JavaScript-spinn-off-språket TypeScript, kan du lese TechRepublics oppsummering av de beste gratis ressursene for å lære språket online.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com