Visual Studio Code sin siste oppdatering: JavaScript, Java, C # programmeringsspråk får nye funksjoner

Hvordan installere Microsoft Visual Studio Code (VS Code) på Ubuntu Microsofts Visual Studio Code Editor vil nå kjøres på alle Linux-distribusjoner som støtter Snap. Følg disse trinnene for å installere VS-kode på Ubuntu.

Må-lese utviklerinnhold

  • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
  • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
  • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

Den siste oppdateringen til Microsofts Visual Studio Code Editor bringer en rekke forbedringer for utviklere av JavaScript, C # og Java.

Juni-utgivelsen av kodeditoren, en av de mest populære i verden, legger til en rekke funksjoner, både generelle og målrettet mot utviklere som jobber på spesifikke språk.

For devs som jobber med JavaScript og dets spin-off TypeScript, har Microsoft forbedret ytelsen til funksjoner for å sjekke og fullføre kode.

Visual Studio Code vil nå kunne dele dette arbeidet mellom to TypeScript-servere, hvorav den ene vil håndtere enkle syntaksbaserte operasjoner som kodetapning, mens den andre håndterer avanserte funksjoner som IntelliSense-kodekomplettering og feilrapportering.

Overgangen til to servere vil bety at utviklere ikke lenger trenger å vente på at serveren skal evaluere et helt JavaScript- eller TypeScript-prosjekt før den kan utføre enkle operasjoner som kodefalsing eller dokumentoversikt. For å aktivere dette dual-server-oppsettet, angi "typescript.experimental.useSeparateSyntaxServer": true og sørg for at du bruker TypeScript 3.4 eller nyere i arbeidsområdet.

Det er også forbedringer av feilsøking, med Microsoft som legger til den nye kommandoen 'Hopp til markør', tilgjengelig via hurtigmenyen.

Når du feiler, hopper 'Hopp til markøren' til den linjen i koden og kjøres fra det punktet og fremover, uten å utføre noen av de mellomliggende koder. Denne kommandoen er for øyeblikket bare tilgjengelig fra C # -utvidelsen, men andre feilsøkingsutvidelser bør følge snart.

Det skal være enklere for utviklere å sette opp Visual Studio Code for redigering av Java på grunn av utgivelsens støtte for den nye Java Pack Installer.

Når det kjøres, oppdager installasjonsprogrammet automatisk om JDK (Java Development Kit), Visual Studio Code og nødvendige utvidelser allerede er installert, og kan laste ned og konfigurere eventuelle manglende programvareavhengigheter. Det kan også brukes til å legge til Java-relaterte komponenter til en eksisterende Visual Studio Code-installasjon.

Når du går til generelle forbedringer i oppdateringen, kan kommandoen Select Default Shell nå brukes med macOS- og Linux-versjonene av VS-kode, slik at brukerne ganske enkelt kan velge sitt foretrukne terminalskall fra de som er installert på systemet. Det er også nye alternativer for å stille inn miljøet for VS Code's Integrated Terminal.

Andre tillegg inkluderer støtte for å kopiere mappens innhold ved å dra og slippe den inn i VS-kodens File Explorer, et nytt alternativ for kontekstmeny som gjør det mulig å skjule enkeltoppføringer i statuslinjen, treinnrykkledere og støtte for den nye TSLint 1.2-utvidelsen.

Oppdateringen, versjon 1.36, er tilgjengelig nå, og en fullstendig liste over endringer er tilgjengelig her.

For å finne ut mer om Visual Studio Code sin større bror, Visual Studio 2019, sjekk ut den siste guiden vår. Hvis du er interessert i å finne ut mer om TypeScript, kan du lese TechRepublics oppsummering av de beste gratis ressursene for å lære språket online.

Ukens nyhetsbrev med åpen kildekode

Du vil ikke gå glipp av våre tips, opplæringsprogrammer og kommentarer til Linux OS og open source applikasjoner. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com