Bruk stiler for rask Word- til PowerPoint-utveksling

Noen brukere nekter å bruke stiler fordi de er litt forvirrende og brukere ser ikke lett utbetalingen. Sannheten er at selv den mest grunnleggende brukeren kan dra nytte av stiler, men ofte kommer stiler til nytte når du minst venter dem. Visste du for eksempel at PowerPoint kan bruke Word-stiler til å lage en presentasjon? Denne tidsbesparende oppførselen alene er verdt tiden det tar å lære mer om Word-stiler.

Å forberede Word-dokumentet før du åpner det i PowerPoint er nøkkelen til suksess. PowerPoint vil bare bruke tekst som er formatert med standard overskriftstiler. Av denne grunn anbefaler jeg at du arbeider med en kopi av dokumentet, da det er usannsynlig at du faktisk vil bruke alle overskriftsstilene i dokumentet. Gjør følgende for å klargjøre Word-dokumentet:

  1. Lag en kopi.
  2. Bruk overskrift 1 på lysbildetitler.
  3. Bruk overskrift 2 på kulepunkter.
  4. Bruk overskrift 3 på teksten du vil ha med hvert punkt. Ikke legg til kuler i Word; PowerPoint vil gjøre det for deg.
  5. Lagre Word-dokumentet og lukk det.

Når du åpner Word-dokumentet i PowerPoint (ved å bruke kommandoen Åpne), oppretter PowerPoint lysbilder automatisk, basert på overskriftsstiler i Word-dokumentet. Mest sannsynlig vil du ikke få det helt riktig første gang, men ikke bekymre deg. De fleste justeringer vil være åpenbare for deg:

  • PowerPoint opprettet tre lysbilder basert på to stiler: TOC-overskrift (innhold) og overskrift 1 (gallerier og bruk av gallerier). Den formaterte teksten er også lysbildets titler. Hvis du vil beholde innholdsliden, kan det være lurt å justere stilen slik at den passer til de to andre lysbildene. Eller det kan være lurt å fjerne overskriftsstilen for å ekskludere den fra presentasjonen. Hvis du vil inkludere innholdsfortegnelsen, bruker du riktig overskriftstil.
  • PowerPoint brukte overskriften 2-teksten under hver overskrift 1-tekst som kulepunkter for hvert lysbilde. Med litt forberedelser er de riktige som de er.
  • PowerPoint brukte overskriften 3-teksten for å lage et andre punktum. Det kan være lurt å forlate som den er, eller omformatere i Word ved å inkludere en hard retur for å omplassere hver spesifikke kule. I tillegg vil du sannsynligvis ønske å forkorte hver uttalelse.

Etter å ha forkortet teksten og lagt hardt tilbake til overskriften 3-teksten, gjør PowerPoint en bedre jobb med å automatisk opprette et lysbilde fra Word-dokumentet. Husk at du kan jobbe fra en kopi av dokumentet hvis mulig, slik at du kan gjøre disse justeringene fritt. I tillegg vil ikke PowerPoint importere grafiske filer fra et Word-dokument; du må sette dem inn separat.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com