Topp teknisk kompetanse for 2019: Blockchain programmeringsspråk Soliditet topper listen

De beste programmeringsspråkene å lære i 2019: Topp kodingsevner som betaler deg mest Dette er språkene som er mest etterspurt og tilbyr høyest lønn.

Den beste teknologien for 2019 er et programmeringsspråk noen kanskje ikke forventer: Soliditet, ifølge en Udemy-rapport utgitt på tirsdag. Språket brukes til å utvikle smarte kontrakter for Ethereum, en offentlig desentralisert blockchain-plattform, heter det i rapporten.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

JavaScript er typisk programmeringsspråket som dominerer topp 10 mest populære lister eller etterspurt lister, vanligvis fulgt av Python, Java, C ++ og lignende. Soliditet er derimot vanligvis ikke omtalt eller nevnt. Men med flere selskaper som tar i bruk og implementerer blockchain-teknologi, kan kunnskap om et blockchain-relatert programmeringsspråk være en fordel for fremtiden.

Her er de andre topptekniske ferdighetene du bør vurdere i 2019, fant rapporten:

1. Soliditet

Ved å bruke soliditet kan programmerere lage smarte kontrakter som brukes til stemmeberettigelse, crowdfunding, blinde auksjoner og multi-signatur lommebøker.

2. Houdini-programvare

Houdini-programvaren er en stor hitter innen 3D-animasjon for spesialeffekter, videospill og filmer. Programvaren er mer matematisk og fysikkfokusert enn de fleste tradisjonelle 3D-verktøy som 3ds Max eller Maya, heter det i rapporten.

3. PHP-sikkerhet

Den siste versjonen av PHP har avslørt mer sårbarhets- og sikkerhetsproblemer som IT-teamene må ta opp. PHP-programmerere bør ha god erfaring med å sikre PHP-webapplikasjoner, fant rapporten.

4. TensorFlow

TensorFlow, et åpen kildekode for maskinlæring, ble opprettet av Google Brain-teamet. Programmet implementerer kunstig intelligens (AI) og nevrale nettverksmodeller på en mye enklere måte, og gir et open source bibliotek for både maskinlæring og numerisk beregning.

5. Funksjonell programmering

Javascript-programmerere har blitt store fans av funksjonell programmering, som er spesielt designet for nybegynnere. Konseptene involvert i funksjonell programmering er til stede i de fleste store applikasjonskodebaser.

6. Google Cloud

Strategier med flere skyer eksploderer i bedriften, noe som gjør produkter som Google Cloud og Microsoft Azure ekstremt populære. Google Cloud-bruken økte med hele 76% i 2017, fant rapporten.

7. Alteryx

Alteryx-utgivelsen i 2018 endret måten datavitenskap brukes i næringslivet, og hjalp ledere med å ta mer datadrevne beslutninger.

8. Apache Camel

Apache Camel, et Java-rammeverk med åpen kildekode, hjelper med å gjøre integrasjonen av flere applikasjoner mer sømløs. Det hjelper også programmerere å integrere et stort antall applikasjoner som er nødvendige for å dele data.

9. Grunnleggende programmering

Grunnleggende om programmering er en nødvendig basiskunnskap for alle programmerere, spesielt med mangel på dyktige utviklere i arbeidsstyrken.

10. System center konfigurasjon

Microsofts System Center Configuration Manager gir IT-ledelse og sikkerhetsteam et enkelt verktøy for å få tilgang til applikasjoner, samtidig som dataene er sikre.

For å lære mer om noen av de mest etterspurte programmeringsspråkene i 2019, sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Solidity, et blockchain-program, er den mest populære teknologiske ferdigheten i 2019. - Udemy, 2019
  • Programvare og programmeringsspråk tar opp hele listen over teknologiske ferdigheter for 2019. - Udemy 2019

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com