Topp 5 mest innflytelsesrike forretningsplattformer i tiåret

Topp 5 mest innflytelsesrike forretningsplattformer i tiåret Forretningsteknologier har utviklet seg raskt det siste tiåret. Tom Merritt tar en titt på fem av de beste forretningsplattformene på 2010-tallet.

Forretningsplattformen din var antagelig helt internt. Noen mennesker kan ha tenkt på den interne plattformen som synonymt med virksomheten. Det er det som gjør endringen til leverandører av forretningsplattformer så imponerende. Etter det siste tiåret ville de fleste bedrifter sannsynligvis svare på spørsmålet om hvilken forretningsplattform de bruker med en slags setning som involverer ordet sky. La oss ta en titt på noen av de fem beste plattformene for det siste tiåret.

Mer tiår i gjennomgangsdekning (TechRepublic på Flipboard)

  1. Office 365: Microsofts skifte som selskap virker noen ganger best eksemplifisert av Office; i stedet for å sende eskeeksemplarer, foretrekker Microsoft nå å tilby deg en tjeneste, og Office 365 er den mest synlige måten å gjøre det på. Store og små bedrifter tenker ingenting på å alltid ha den nyeste versjonen av Office for en lett budsjetterbar årlig avgift.
  2. Betalingsplattformer: Stripe gikk fra en dongle for en iPhone til en betalingsplattform som kjører alle de hippeste salgssteder du ser. PayPal strekker seg tilbake til tiåret før, men er nå en av de største fakturaprosessorene, og gjennom Venmo, en populær måte for serviceteknikere å få betalt - betalte jeg til og med skorsteinsveien min med Venmo. Det har aldri vært enklere å finne ut hvordan du skal betale - eller få betalt - online.
  3. YouTube: Tenk på det - selvfølgelig er det skapere og påvirkere som bygger hele virksomheter på flere millioner dollar på YouTube. Men nesten alle selskaper du kan tenke på, driver også en YouTube-kanal for markedsføring, opplæring eller til og med service- og supportbehov.
  4. Salesforce: SAP gjør det bra også på dette stedet, men Salesforce dominerer. I følge Gartner hadde SAP 8, 3% av CRM-markedet i 2018, og Salesforce hadde 19, 5%. Dette barnet fra dot-com-tiden har gått fra å revolusjonere CRM til å tilby en hel pakke som hjelper deg med kundeservice, markedsføringsautomasjon, analyse og applikasjonsutvikling.
  5. AWS og Azure: Jeg vet at det er en juks, men til tross for forskjellige måter å komme dit på, blir disse to ofte nevnt i samme åndedrag som synonymt med skyen. Begge tjenestene har endret formuen til morselskapene det siste tiåret. Og ikke glem at AWS og Azure fullførte tiåret og slo hodene over en regjeringskontrakt. Cloud ankom definitivt dette tiåret.

Det er langt flere plattformer enn jeg kan få plass til i fem spor - selv med at jeg jukser der og skyver to sammen på slutten.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com