På tide at Java bruker Visual Studio Code? Microsoft legger til nye funksjoner for programmeringsspråket

De mest etterspurte programmeringsspråk og utviklerjobber over hele kloden Disse kodingsspråkene er de mest etterspurte blant selskaper, ifølge en Hired-rapport.

Microsoft fortsetter sitt bud om å vinne Java-utviklere ved å legge til nye funksjoner i Visual Studio Code-redigereren.

Mens VS Code allerede er enormt populær blant utviklere generelt, er det en rekke lang etablerte IDE-er (Integrated Development Environments) rettet mot Java-utviklere.

Må-lese utviklerinnhold

 • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
 • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
 • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
 • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

Likevel er Microsoft fortsatt fokusert på å stille inn VS-kode for bruk med Java, forrige måned som gjør det lettere å komme i gang med å bruke VS-kode med Java og denne måneden ved å gjøre en ny forbedringsrunde.

Først opp er strømlinjeforming av kodefaktoring via en foredling av ekstraktet til menykommando for variabel / konstant / metode .

For eksempel, hvis du velger en biter med kode og deretter klikker på utdrag til metodekommando, ville tidligere utviklere måtte endre navn på den nyopprettede metoden som innkapsler den ekstraherte koden. Nå får utviklere muligheten til å gi nytt navn til metoden som inneholder den ekstraherte koden når denne metoden opprettes, og kuttet ut det ekstra trinnet.

Alternativet Ekstrakt til felt kan nå også brukes når du velger et uttrykk eller variabel deklarasjon.
Det er enklere enn noen gang å velge Java-kode i VS-kode, med tillegg til støtte for Smart Valg for Java-kode.
Smart valg lar utviklerne raskt velge kode ved å bruke hurtigtaster for raskt å veksle mellom å velge et enkelt argument, hele linjer, metoder, klasser, helt opp til hver kodelinje i filen.

 • Hvis du vil utvide det gjeldende valget, bruker du Skift + Alt + → på Windows og Ctrl + Skift + Kommando + → på Mac

 • For å krympe det gjeldende valget, bruk Shift + Alt + ← på Windows og Ctrl + Shift + Command + ← på Mac

Til slutt, når det brukes med VS-kode, har Maven build-automatiseringsverktøyet nå forbedret støtte for Java Execution Environments, build-automatiseringsverktøyet Gradle kan brukes med flere preferanser, og den statiske analysesoftwaren CheckStyle kan laste inn konfigurasjonsfiler via HTTP-URL-er.

For å finne ut mer om Visual Studio Code sin større bror, Visual Studio 2019, sjekk ut den siste guiden vår. Hvis du er interessert i å lære mer om Java eller å skjule ferdighetene dine, kan du sjekke denne samlingen av de høyest rangerte guider og kodeeksempler på GitHub.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Se også

 • DevOps: Et jukseark (TechRepublic)

 • 10 gratis alternativer til Microsoft Word og Excel (TechRepublic nedlasting)

 • https://www.zdnet.com/article/microsoft-office-365-for-business-everything-you-need-to-know/Velg Windows 7 exit-strategi: Fire alternativer (Tech Pro Research)

 • Microsoft Office 365 for virksomheten: Alt du trenger å vite (ZDNet)

 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)

 • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)

 • Programmeringsspråk og dekning av karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com