Disse 2 skjulte Slack-funksjonene kan gjøre appen mye bedre for forretningsbrukere

Video: 5 funksjoner som gjør Slack mer funksjonell for virksomheten Slack er et enormt populært samarbeidsverktøy, og det er mange funksjoner som gjør det mer nyttig. Her er fem av dem.

Slack kan til slutt fikse to irritasjoner i appen: Statuser som du må justere manuelt og ineffektiv navigasjon direkte.

De aktuelle løsningene ble oppdaget skjult i appens kode av Jane Manchun Wong, en student ved University of Massachusetts Dartmouth, som la ut skjermbilder av funksjonene på Twitter.

Slack tillot alltid brukere å endre statusen sin, som "i et møte", "opptatt", "på ferie" eller "å jobbe eksternt." For øyeblikket må brukerne manuelt endre statusen tilbake til "aktiv" når de kommer tilbake, noe som kan forårsake forvirring når ansatte glemmer å endre statusen.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Med den potensielle funksjonen vil brukerne kunne stille inn statusene sine slik at de automatisk går ut etter en forhåndsbestemt tidsperiode. Dette kan forhindre feilkommunikasjon mellom kolleger hvis noen glemmer å endre status for å reflektere deres tilgjengelighet nøyaktig.

Den andre skjulte funksjonen Wong funnet gjør at brukere raskere kan komponere direktemeldinger. En ny knapp ville potensielt bli plassert øverst på sidefeltet, ifølge Wong, som er mye lettere å manøvrere enn å bla gjennom en liste over personer.

Funksjonene er ikke offentlig tilgjengelige på Slack, og Slack har ikke bekreftet at disse funksjonene til og med planlegger å bli implementert eller utgitt permanent. Imidlertid, med oppdateringene som adresserte noen større klager i appen, ville ingen bli overrasket om funksjonene ikke gikk.

Wong fortalte TNW at hun fant funksjonene "som satt inne i Slacks kode" da hun var "reverse engineering" for den nåværende applikasjonen.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Slack eksperimenterer kanskje stille med en ny DM-knapp og utløper statuser, noe som kan gjøre Slack-opplevelsen mye bedre for brukerne, ifølge forsker Jane Manchun Wong.
  • Wong fant disse funksjonene i Slacks kode, men det har ikke blitt kunngjort noen funksjoner som faktisk er implementert.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com