Dra nytte av gjenbruk av lysbilder i PowerPoint-presentasjoner

Derek Schaulands tips om hvordan du sparer tid på å lage PowerPoint-presentasjoner, bruker funksjonen til å gjenbruke lysbilder og anvende designtemaer fra tidligere opprettede filer.

-------------------------------------------------- ------------------------------------

Å jobbe med Microsoft PowerPoint kan være både morsomt og frustrerende. I det siste har dette vært på toppen av listen min, fordi jeg har holdt på med mye dokumentasjon og trening brukere på jobb. Det er noen få funksjoner i PowerPoint 2010 som kan gjøre noen kjedelige oppgaver veldig enkle. Et av de hendigste tipsene jeg har funnet, er en enkel måte å gjenbruke og dele PowerPoint-lysbilder på mellom flere presentasjoner uten å måtte gjøre mye kopiering og liming mellom filer. ( Merk: Dette trikset fungerer også i PowerPoint 2007.)

Microsoft lar gjenbruk av lysbilder i PowerPoint, noe som betyr at et flott lysbilde fra en presentasjon kan brukes i fremtidige presentasjoner uten å gjenta arbeidet eller måtte kopiere og lime inn. Lysbilder fra eksisterende presentasjoner kan trekkes inn i lysbildedekk fra eksisterende PowerPoint-filer og redigeres i den nye presentasjonen. Du kan også bruke designtema fra en presentasjon til en annen.

Følg trinnene nedenfor for å gjenbruke et lysbilde fra en forrige presentasjon:

1. Velg pilen nederst på objektet Nye lysbilder på hjemmefanen til Ribbon.

2. Velg gjenbruk av lysbilde fra fly-out.

3. Velg Åpne en PowerPoint-fil og bla gjennom til presentasjonen som inneholder lysbildet du vil bruke på nytt.

4. Klikk Åpne.

Dette vil bringe det nye lysbildet inn i en oppgaverute til høyre for PowerPoint-vinduet, som vist i figur A.

Figur A

Disse lysbildene er tilgjengelige for gjenbruk.
Å høyreklikke på det gjenbrukbare elementet vil produsere en meny med tilgjengelige alternativer ( figur B ). Velg en av følgende handlinger:
  • Sett inn lysbilde: Sett det valgte lysbildet inn i gjeldende presentasjon
  • Sett inn alle lysbilder : Sett inn alle lysbildene fra valgt fil i gjeldende presentasjon
  • Bruk tema på alle lysbilder: Bruker temaet for det valgte gjenbrukbare lysbildet på alle lysbildene i den nåværende presentasjonen
  • Bruk tema på valgte lysbilder: Bruker temaet fra det gjenbrukbare lysbildet på de valgte lysbildene i gjeldende presentasjon

Figur B

Velg et alternativ for det gjenbrukbare lysbildet.

Hvis du vil ha et tidligere opprettet design, velger du Bruk tema på alle lysbilder. Dette vil legge til formatering og bakgrunnsinformasjon fra ett lysbilde dekk til lysbildene i den gjeldende filen, og unngå behovet for å kopiere og lime inn innholdet.

PowerPoint gjør det også mulig å lagre lysbilder i et lysbildebibliotek, enten i SharePoint eller i en mappe på din PC eller nettverk. Dette lager et arkiv med lysbilder for senere bruk, slik at flotte lysbilder kan holdes der i stedet for i den opprinnelige presentasjonsfilen.

Ved å bruke formateringen og designen på det eksisterende innholdet, elimineres behovet for kopiering og liming og raskt blir det opprettet et presentasjons klart lysbilde. Forhåpentligvis vil denne lille tidsbespareren hjelpe deg når du lager PowerPoint-lysbilder i fremtiden.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com