Undersøkelse: Hvor viktig er programvaredefinert nettverk for deg?

Bilde: iStock / blackdovfx

Behovet for større smidighet og kontroll på nettverksområdet for å styre miljøer mer effektivt har gitt evolusjonsutviklingen de siste årene. Et slikt eksempel er Software Defined Networking (SDN), som tilbyr det neste trinnet i nettverkstrafikkontroll, der programvare og policyer brukes til å definere konsistent nettverksadferd og respons, i stedet for individuell maskinvareenhet.

For eksempel kan SDN dirigere nettverkstrafikk til minst brukte ressurser i en lastbalanseringsordning slik at

Mer om nettverk

 • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
 • 8 datasenterprognoser for 2020
 • Topp 11 lagringstrender de siste 20 årene
 • 5G mobilnett: Et jukseark

overflødige systemer kan dele arbeidsmengder mer effektivt. Dette øker responstiden for nettverk og system, og kan igjen føre til bedre applikasjoner som er godt egnet til å utnytte disse fordelene. I tillegg tilbyr SDN bedre skalerbarhet og muligheten til å kontrollere heterogene miljøer som et lokalt datasenter knyttet til skytjenester.

Ta Tech Pro Researchs undersøkelse om programvaredefinert nettverk og del dine innspill til den kommende forskningsrapporten.

Emnet for SDN ble dekket grundig om Tech Pro Research for tre år siden via en undersøkelse og påfølgende forskningsrapport. Rapporten indikerte at minst halvparten av de spurte ikke hadde kunnskap om emnet SDN, og viste at det var et spirende konsept som ikke hadde nådd alle målgrupper. Annen innsikt som ble gitt av rapporten inkluderer:

 • Ikke prøv en SDN-implementering uten trent personale. Gjeldende grensesnitt krever vanligvis kunnskap om SDNs felles utviklingsspråk og en solid forståelse av hvordan man kan oppnå forretningsforbedringer teknologien lover.
 • Tenk på en trinnvis implementering, ved å bruke levetid og spotløsninger for å lære hvordan SDN kan passe inn i den generelle infrastrukturarkitekturen.
 • Gjør en innsats for å avgjøre om SDN kan hjelpe deg med å temme den økende kompleksiteten i å administrere skytjenester, leverandørtilgang og tilgang når som helst og hvor som helst.
 • SDN kommer, om enn sakte; ikke la konkurransen oppnå forretningsfordelene som ligger i en håndterbar SDN-implementering mens du sliter med kommandolinjeanvisning og inkonsekvent enhetsadministrasjon.
 • Rapporten avslørte også at "Selv om det gir mye løfte, lider SDN i stor grad av adopsjonsproblemer på grunn av stor selgerens likegyldighet. Selv om dette ser ut til å endre seg, vil det ta litt tid før organisasjoner som har en tendens til å henge etter banebrytende, velger å legge til SDN til deres årlige prosjektlister. "

  Tech Pro Research evaluerer temaet SDN via en ny undersøkelse for å se hvordan det har utviklet seg siden 2013; hvem som bruker (eller er kjent) med det, hvilke leverandører som leder pakken, og hvilke nye detaljer eller perspektiver som kan deles. Del dine erfaringer med temaet.

  Se også:

  Forskning: Ledere deler programvaredefinerte nettverks fordeler, hindringer, favoriserte leverandører

  IT-ledere trekker seg langsomt til å omfatte programvaredefinert nettverk

  Juniper Networks favner SDN, frikobler Junos fra maskinvaren

  © Copyright 2021 | pepebotifarra.com