Slacks nye sikkerhetsverktøy i bedriftsklasse lar deg legge til krypteringsnøkler for mer datakontroll

Video: 5 funksjoner som gjør Slack mer funksjonell for virksomheten Slack er et enormt populært samarbeidsverktøy, og det er mange funksjoner som gjør det mer nyttig. Her er fem av dem.

Mandag lanserte Slack Enterprise Key Management (EKM), en tilleggsfunksjon til Enterprise Grid som lar kundene legge til sine egne krypteringsnøkler til kommunikasjonsplattformen for økt datasynlighet og kontroll.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Slack EKM mente å gi et ekstra lag med sikkerhet for selskaper i regulerte bransjer for å dele samtaler, data og filer på Slack mens de oppfylte krav til risikoredusering og uten å forstyrre arbeidet, ifølge et blogginnlegg fra Slack CSO Geoff Belknap. Selskapet kunngjorde først funksjonen i fjor, men den er nå generelt tilgjengelig.

Funksjonen gjør at Slack-brukere kan ta med seg egne krypteringsnøkler for å tilby mer kontroll og synlighet over sensitive data, bemerket innlegget. Tastene administreres deretter i Amazon Web Services (AWS) KMS. Hvis det oppstår en sikkerhetshendelse, kan administratorer bruke verktøyet til å tilbakekalle tilgang på en svært målrettet måte, i stedet for for hele produktet. Dette vil hjelpe team til å fortsette å jobbe mens risikoer blir undersøkt, skrev Belknap.

"Du som kunde har full kontroll over dine egne krypteringsnøkler og når eller om du vil tilbakekalle dem, " skrev Belknap. "Og bortsett fra å kunne kontrollere tilgangen veldig granulært, kan du også se hvordan dataene dine blir brukt. Detaljerte aktivitetslogger i Amazons AWS KMS forteller deg nøyaktig når og hvor dataene dine nås."

Verktøyet vil være spesielt nyttig for organisasjoner i høyt regulerte bransjer som finansielle tjenester, helsehjelp og myndigheter, ifølge posten. Det markerer nok et trekk for Slack i sin forfølgelse av flere bedriftskunder på plattformen. Fra januar 2018 brukte mer enn 150 bedrifter inkludert Target, Capital One og IBM Slack Enterprise Grid.

Slette sikkerhetstips

Organisasjoner i hvilken som helst bransje og av hvilken som helst størrelse bør følge disse sikkerhetsgrunnleggende på plattformen, skrev Belknap:

For å lære mer om hvordan du får mest mulig ut av Slack, sjekk ut dette TechRepublic juksearket.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com