Enkle trinn for å konvertere en liste til en formatert Word-tabell

Hvis du har en liste i Word, kan du raskt konvertere den listen til en tabell. Generelt vil du gjøre det for å endre måten listen vises på eller for å bruke funksjonalitet som er lettere implementert og administrert i en tabell. La oss se hvor enkelt det er å konvertere en liste:

  1. Velg først listen. (Klikk på Flytt håndtaket, den lille pilen med fire piler øverst til venstre hjørne.)
  2. Klikk kategorien Sett inn.
  3. Klikk på tabellalternativet i tabellen-gruppen.
  4. Velg Konverter tekst til tabell fra nedtrekkslisten. (I Word 2003, velg Konverter fra tabellmenyen og velg deretter Tekst til tabell.)
  5. Word gjør en god jobb med å anta tabelloppsettet basert på listens sammensetning. I dette tilfellet ønsker Word å lage to kolonner, basert på kategoriene som skiller de to kolonnene. Dette er riktig, så klikk OK uten å endre noen innstillinger. Det vil ikke alltid være tilfelle, så husk å sjekke innstillingene nøye.

Mest sannsynlig vil ikke bordet være perfekt. I dette tilfellet vil du sannsynligvis ønske å redusere bredden på den første kolonnen og deretter legge til litt formatering. Med Live Preview (i båndversjonene) kan du raskt formatere tabellen ved å velge tabellen og klikke på den kontekstuelle Design-fanen og holde musepekeren over de mange stilene i galleriet (i tabellen Styles-gruppen). Hvis du vil se flere stiler, klikker du på tabellstiler-dialogboksen (pilen i gruppens nederste høyre hjørne) for å vise hele galleriet. Velg hvilket som helst format. I Word 2003, velg Tabell AutoFormat fra Tabell-menyen for å finne forhåndsdefinerte formater.

I dette tilfellet legger formatet fet til den øverste raden, forutsatt at det er en rad med overskrifter, så fjern fet skrift fra den andre kolonnen i den første raden. For å flytte hele tabellen, klikk på Flytt håndtaket og dra og slipp hele tabellen.

Med bare litt arbeid kan du endre den visuelle appellen til dokumentet ditt totalt. Dette er en flott tidsbesparende for brukere med lite tid og / eller dyktighet. Helt ærlig, selv strømbrukerne dine vil sette pris på dette tipset - bare fordi de vet mye om Word, betyr ikke det at de vil jobbe hardere enn de må!

Hvis du vil fjerne tabellen, velger du den og klikker Konverter til tekst i datagruppen i kategorien Oppsett. Word vil fjerne tabellen og dens format, og legge igjen teksten i den opprinnelige listeformen. Hvis du vil at listen skal være i venstre kant, må du huske å flytte tabellen før du konverterer den til tekst. I Word 2003 velger du listen og velger Konverter fra tabellmenyen. Velg deretter Tabell til tekst.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com