Anmeldelse: SpamStopsHere

SpamStopsHere er en vert, tredjedels anti-spam løsning som bruker innovative algoritmer for å oppdage spam og zap den før den når serverne dine. I tillegg til å blokkere spam, kan SpamStopsHere holde e-posten din i tilfelle e-postserveren din ikke er tilgjengelig, og videresende den når serveren kommer opp igjen.

Merk: Denne vurderingen ble utført basert på en konto som forfatterens arbeidsgiver betaler for.

spesifikasjoner

 • Krav: nettleser (for administrasjon), e-postinfrastruktur
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Enhver e-postadministrator vil fortelle deg at krangling av spam tar en betydelig del av tiden deres. I teorien skal systemene "settes og glemmes", men mellom tekniske problemer, falske positiver og behovet for å hele tiden justere innstillinger for å minimere spam, er det ikke så lett. SpamStopsHer la disse travle administratorene bruke tiden sin på andre oppgaver ved å eliminere spam-problemet.

Hvilke problemer løser det?

De fleste spamfilter fungerer på samme prinsipper, og spammere justerer stadig strategiene sine for å få spam gjennom. Som et resultat slipper det typiske spamfilteret inn mye spam mens du ved en tilfeldighet blokkerer nok legitim e-post til å være et problem. Som et resultat undersøker e-postadministratorer stadig tapte e-poster, hører klager på for mye spam og bruker tid på å finpusse regler for spam. SpamStopsHere bruker oppfinnsomme algoritmer som forbedrer nøyaktigheten betydelig, noe som senker spamnivåene så vel som drastisk reduserer frekvensen av falske positiver.

Utrolige funksjoner

 • Nøyaktighet: Etter måneders bruk kan jeg fortelle deg at SpamStopsHere fungerer som annonsert . Jeg har sett dramatiske forbedringer i innkommende spamnivåer, og nær eliminering av falske positiver. Det er lite behov for å justere innstillingene når de er satt.
 • Hold e-post: SpamStopsHere lagrer innkommende e-postmeldinger hvis e-postserveren din er nede og sender den når e-postserveren din kommer på nettet igjen.
 • Fullt utvalgte: All funksjonaliteten du kan forvente av en antispam-løsning som valgfritt antivirus, karantene og hvitelister er her.

Hva er galt?

 • Kostnad: Hvis du er vant til et engangsinnkjøpsprisprodukt, eller et gratis / åpen kildekodeprodukt, må du lære å akseptere behovet for å hente inn litt penger for SpamStopsHere.
 • Tredjepartstjeneste: Noen selskaper kan ikke være komfortable med eller kunne tillate at en tredjepartstjeneste behandler e-posten deres.

Konkurransedyktige produkter

 • Message
 • InterScan Messaging Hosted Security
 • Postini

Ergo for virksomheten

Det viktigste du trenger å vite om SpamStopsHere, er at det fungerer. Før jeg installerte SpamStopsHere, var min erfaring med å bruke en kombinasjon av en tredjeparts SpamAssassin-installasjon støttet av Exchanges innebygde anti-spam-funksjoner at Exchange holdt omtrent 175 000 spam-e-poster på rullerende to ukers basis, og brukerne klaget fortsatt på å få tonn e-post og falske positiver.

Etter å ha satt SpamStopsHere på plass, har det rullerende to ukers spamgjennomsnittet sunket til rundt 750 meldinger, brukere har sluttet å klage på e-post, og det har bare vært en falsk positiv som vi vet om. I tillegg ser vi ikke lenger på å oppgradere vår innkommende e-postserver siden den ikke lenger er overveldet av innkommende spam.

SpamStopsHere er ikke bare nøyaktig, men ved å jobbe som en tredjeparts-tjeneste, lindrer den en enorm mengde belastning fra innkommende e-postservere. Å utføre spamfiltrering og virusscanning bruker en stor mengde CPU-strøm, så ved å redusere nivåene av innkommende e-post ved å forhåndsfiltrere spam, kan e-postserverne dine puste lettere.

Koster SpamStopsHere penger? Ja det gjør det. Tiden som den gjennomsnittlige e-postadministratoren bruker kranglete spam koster lett mange ganger hva SpamStopsHere-tjenesten koster. Med tanke på at nøyaktigheten til SpamStopsHere er så god, er det et godt kjøp sammenlignet med "gratis" alternativer. SpamStopsHere tilbyr også en gratis prøveperiode, og det tar bare noen få minutter å konfigurere.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt SpamStopsHere? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com