Gjennomgang: Portabel diskadministrasjon med Drive-Thru

Selv om jeg er klar over at det oftest blir sett på som et ord med fire bokstaver, er det tidspunkter når du trenger å mikrohåndtere en maskins lagringsstasjoner. Det kan hende du må skjule stasjoner fra et operativsystem, kanskje du ønsker å låse stasjoner, eller til og med ikke tillate automatisk kjøring fra en CD / DVD-stasjon. Det er mange grunner til at du kanskje trenger å administrere en stasjon på ikke-standard måte, og heldigvis er det et verktøy for det.

Drive-Thru er et bærbart applikasjon for diskadministrasjon som lar deg konfigurere forskjellige alternativer for diskadministrasjon som ellers kan være en utfordring å finne på en maskin. Og siden den er bærbar, kan du ta den fra maskin til maskin for bedre å kontrollere bedriftens stasjonære datamaskiner (eller servere).

spesifikasjoner

 • Produkt: Drive-Thru
 • Utvikler: Fahmy Corporation
 • Operativsystem: Windows (ALL)
 • Filstørrelse : 237 KB
 • Pris: Gratis
 • Ytterligere informasjon

Hvem er det for?

Drive-Thru er for enhver administrator som trenger et bærbart diskadministrasjonsverktøy som tillater langt flere konfigurasjonsalternativer (og / eller raskere tilgang til visse alternativer) enn standard OS vil tillate. Drive-Thru er praktisk å ha når du raskt trenger å gjøre endringer på maskiner uten å måtte grave gjennom registerinnstillinger eller installere et tredjepartsprogram (da Drive-Thru krever ingen installasjon).

Hvilket problem løser det?

Drive-Thru løser faktisk en rekke problemer. Fra dette enkle, bærbare programmet kan du aktivere / deaktivere skrivebeskyttelse, skjule / skjule stasjoner, deaktivere auto-run, konvertere FAT til NTFS, endre stasjonsbokstaven / ikonet og mer. Siden Drive-Thru ikke krever installasjon, kan den plasseres på en flash-enhet og brukes som et bærbart administrasjonsverktøy.

Viktige funksjoner

 • Bærbar
 • Konverter FAT til NTFS
 • Gjem og vis skjul stasjoner
 • Deaktiver automatisk kjøring på stasjoner
 • Lås og lås opp spesifikke stasjoner
 • Aktiver eller deaktiver skrivebeskyttelse på stasjoner

Hva er galt

Det er en funksjon som virkelig ville være fin å ha, og selv om den er oppført som en funksjon, har jeg ennå ikke sett den virke (i det minste på en Windows 7-maskin). Denne funksjonen er Drive Monitoring-funksjonen. Denne funksjonen skal tillate deg å overvåke stasjons- og / eller partisjonsendringer når de skjer i sanntid, men det ser ikke ut til å virke (i hvert fall ikke på verken Windows 7 32- eller 64-biters). Når du prøver å bruke denne funksjonen, vil du finne deg selv i en loop og må drepe applikasjonen for å komme ut av den. En annen sak er mangelen på dokumentasjon. Dette er egentlig ikke noe problem før du bestemmer deg for å bruke Drive Substitution-funksjonen.

Konkurransedyktige produkter

 • Stasjonsmappe
 • Drive Disk Administrator
 • Paragon Hard Disk Manager

Ergo for virksomheten

Det er tider når du trenger å være i stand til raskt å håndtere noen oppgaver med hensyn til forskjellige stasjoner. Noen ganger er disse oppgavene raske og smertefrie, men andre ganger krever disse oppgavene jakt på instruksjoner eller registerredigering ... som er tidkrevende i beste fall. Drive-Thru tar bort den ulempen og plasserer den i en brukervennlig, bærbar applikasjon. Dette praktiske verktøyet skal være en virkelig velsignelse for administratorer som må administrere flere stasjoner, på flere maskiner, for flere brukere.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Disk-Thru diskadministrasjonsprogram? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com