Gjennomgang: Gootodo nettbasert oppgaveliste

Gootodo er et nettbasert oppgavelisteapplikasjon, designet og utviklet av brukeropplevelsesekspert Mark Hurst. Den har som mål å la brukerne raskt redusere mengden "bit rot" i livet ved å gjøre om e-postmeldinger til oppgavelister, og å presentere en oppgaveliste som hjelper deg å faktisk få ting gjort.

spesifikasjoner

 • Systemkrav: nettleser, e-postklient (valgfritt)
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
 • Pris: $ 3 / måned
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Alle som blir overveldet av e-postboksen eller konsekvent finner seg selv bak på oppgavelisten, vil finne Gootodo nyttig. Noen få mennesker der ute tar seg tid til å bygge påminnelser fra e-postene sine, og i stedet for å ha en overfylt innboks, har de et Outlook-påminnelsesvindu med hundre oppgaver i seg. Gootodo er nyttig for folk som trenger å kutte størrelsen på innboksen eller bli mer organisert med oppgavelisten sin.

Hvilke problemer løser det?

De fleste av yrkesaktive fagfolk ser ut til å ha en e-post innboks som er en rotte rede av elementer, noen av dem krever handling og noen av dem ikke. Ved å gjøre det enkelt å gjøre om e-postelementer til oppgavelister, lar Gootodo deg raskt kutte størrelsen på innboksen og fokusere på de sanne postelementene dine, og samtidig administrere oppgavelisten din effektivt. Grensesnittet oppmuntrer til vanlig bruk av Gootodo, i motsetning til mange andre oppgavelisteprogrammer der ute, som ofte er mye mer arbeid enn de er verdt.

Utrolige funksjoner

 • Superenkelt grensesnitt: Du kan lage oppgaver med et enkelt nettbasert grensesnitt, eller ved å sende en e-post til Gootodo-systemet.
 • Nyttig oppgaveorganisering: I stedet for å sette alle oppgaver på en gigantisk oppgaveliste med forfall, har Gootodo en egen oppgaveliste for hver dag. Hvis en oppgave ikke blir utført når forventet, ruller den automatisk over til neste dag.
 • Reduserer e-post rot: Ved å lage oppgaver via e-post, blir det trivielt å kutte innboksen din til størrelse, bare videresende all e-post som krever handling til Gootodo og slette den fra innboksen.

Hva er galt?

 • Kan ikke erstatte påminnelser om Outlook fullstendig: Gootodo er bare for oppgavestyring, ikke tidsstyring. Du vil fremdeles trenge Outlook (eller noe lignende) for å holde oversikt over tidssensitive møter og avtaler.
 • Nettbasert applikasjon: Ikke alle liker nettbaserte applikasjoner eller har konsekvent Internett-tilgang.
 • Ingen formatering: Gootodo lagrer oppgavene sine i ren tekst. Selv om dette gjør grensesnittet enkelt, betyr det at formatering i de originale e-postene også går tapt, noe som kan være et problem.

Konkurransedyktige produkter

 • Microsoft Outlook
 • Mozilla Lyn
 • Husk melken
 • Nå X (tidligere "Nå oppdatert")

Ergo for virksomheten

Det er mange forskjellige oppgavelister, PIM, å gjøre-listen, og andre lignende applikasjoner der ute. Alle av dem kan lagre oppgavene dine med en forfallsdato tildelt dem. Det som skiller Gootodo fra andre lignende applikasjoner er det innebygde konseptet for arbeidsflyt.

Ved å godta elementer via e-post, blir Gootodo en aktiv partner i å redusere rotet i innboksen, noe som gjør at du virkelig kan fokusere e-postaktivitetene dine separat fra tidsstyringsaktivitetene dine. Dette lar deg føle deg mye mindre overveldet og stresset, samt sørge for at du er i stand til å finne den informasjonen du trenger og raskt svare på e-post. Ideen om dagsbasert å gjøre lister i stedet for en stor liste med forfallsdato gjør at dagens arbeidsbelastning føles mye mer håndterbar.

Gootodo er ikke for alle. Noen mennesker foretrekker en stasjonær applikasjon av en eller annen grunn. Andre har ikke nok oppgavevolum eller e-postvolum til å rettferdiggjøre denne typen arbeidsflytstyringsverktøy. Mangelen på funksjoner og funksjonalitet som gjør at Gootodo kan være sterkt fokusert på å gjøre en ting og gjøre det bra, kan gjøre det for underkraftig for noen brukere. Og det tilbyr ikke en måte å integrere med andre produkter enn å motta listeelementene via e-post.

Hvis du er villig til å bruke litt tid på å eksperimentere med en ny type arbeidsflytstyring, kan du prøve Gootodo. Du kan finne at filosofien om tidsstyring fungerer for deg og gjør deg mer produktiv.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Gootodo? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com