Gjennomgang: EverDesk Optima e-postklient

E-postklient EverDesk Optima tar sikte på å endre e-postspillet ved å behandle individuelle e-postmeldinger mer som dokumenter enn tradisjonelle e-postklienter gjør. Dessverre plager noen få feil produktet, noen viktige funksjoner mangler, og mange brukere vil ha vanskelig for å tilpasse seg paradigmet.

spesifikasjoner

 • Operativsystemer som støttes: Windows XP, Windows Vista
 • Nettleser: Krever at IE 5.0 (eller høyere) skal installeres
 • Skjermoppløsning: 800x600 eller høyere
 • Fargedybde: 24 bit farge eller høyere
 • Ytterligere informasjon
 • Hvis du vil se nærmere på, sjekk ut EverDesk Optima Spotlight Photo Gallery

Hvem er det for?

Hvis e-postene dine er tett knyttet til prosjektene dine, er EverDesk Optima designet for deg. Brukere som er villige til å bruke tiden som trengs for å lære å bruke dets funksjoner, vil kunne utnytte det godt. Den har en viss funksjonalitet som er veldig nyskapende på e-postadministrasjonsområdet.

Hvilke problemer løser det?

Tradisjonelle e-postklienter tilbyr ofte ikke e-postorganisasjon utover enkle mappetrær, og kobler absolutt ikke "prikkene" mellom e-posten og dokumentene dine. EverDesk Optima er designet for å bygge bro mellom e-post og dokumenter, og fungere som et enhetlig grensesnitt mellom begge. Ved å lagre e-post direkte i filsystemet, og gi enhetlig søk på tvers av e-post og dokumenter, integrerer EverDesk Optima e-postadministrasjon virkelig i resten av arbeidsflyten.

Utrolige funksjoner

 • Interessant postparadigme: Ideen om å behandle e-postmeldinger som dokumenter og ha den "e-postklienten" mer som en dokumentvisning (kombinert med å håndtere sending / mottak) er en spennende ide som mange e-postorienterte arbeidere vil sette pris på .
 • Lagring av e-post : Ved å lagre hver e-post direkte i filhierarkiet, unngås mange av problemene som plager andre applikasjoner som ødelagte e-postbutikker og nedgang. Ved å behandle vedlegg som separate filer, er det mulig å organisere informasjon bedre.
 • Søk: EverDesk Optimas søkefunksjonalitet er godt utført, spesielt når du bruker flere søkekriterier.
 • Kontaktledelse: Kontaktledelsen er godt utført. Tanken på å gi hver mappe en liste over kontakter som automatisk fylles fra til / fra adresser, kan være veldig nyttig.
 • Hastighet: Hastigheten på applikasjonen er veldig imponerende, og den føles jevn. Det var øyeblikkelig å se e-post, selv med mange bilder.
 • Brukergrensesnitt: Brukergrensesnittet er rent og ryddig.

Hva er galt?

 • Interessant postparadigme : Ikke alle brukere vil sette pris på EverDesk Optimas unike visjon om e-post. For eksempel, i tråd med konseptet "e-post som dokumenter", blir nye e-post lagret som standard i mappen du var i da du startet e-posten; det er ingen "sendte varer" -mappe som i andre e-postklienter. Dette kan forvirre tilfeldige brukere.
 • Brukergrensesnitt: Selv om grensesnittet kan være rent og uklart, mangler mange elementer verktøytips og har ukjente ikoner, noe som gjør applikasjonen litt vanskelig å få bruk for. Noen ting (som "Quickboard", en glorifisert snarveisstang), sløser plass. E-postdetaljene i rutenettoppsettet kan ikke endres (annet enn bredden på kolonnene) som jeg fant.
 • Ingen Exchange-tilkobling, begrenset IMAP-tilkobling: EverDesk Optima støtter bare POP3 og SMTP, og har begrensede IMAP-evner. Mangelen på Exchange / MAPI-evne er en ikke-starter i mange organisasjoner.
 • Glitches: Jeg opplevde en rekke feil i bruken min, inkludert vanskeligheter med å importere e-post (jeg fikk kontakter helt fint) fra Outlook, søk med tillit til indekseringstjenesten (som ikke ble aktivert eller nevnt som et krav under installasjonen), og e-postmeldinger "mister" forbindelsen til vedlegg når de ble flyttet ut av mappen vedlegget er i. Jeg fant en knapp i innstillingene som ikke så ut til å fungere i det hele tatt. Når EverDesk Optima er åpen, har det problemer med å jobbe i Windows Utforsker i "Mine dokumenter"; Du må for eksempel endre navn på artikler gjennom Optima.
 • Manglende funksjonalitet: EverDesk Optima kan ikke importere brukerkontoinformasjon fra andre applikasjoner, noe som vil være veldig nyttig. Som nevnt er ikke brukergrensesnittet så tilpassbart som man skulle håpe på. Det mangler hele spekteret av Outlook-funksjonalitet (for eksempel "Oppgaver" og SharePoint-integrasjon), noe som kan være en velsignelse i forkledning. Virtuelle mapper basert på søkekriterier mangler også. E-postredigering har begrensede layoutmuligheter.

Konkurransedyktige produkter

 • Microsoft Outlook
 • Mozilla Thunderbird
 • Novell Evolution

Ergo for virksomheten

Hvis organisasjonen din ikke implementerer hele Microsoft Enterprise Stack (Exchange, SharePoint, Outlook, etc.) og kan leve med å bruke POP3 / SMTP for e-post, er EverDesk Optima definitivt en mulig vinner for minst noen av informasjonsarbeiderne dine. Det har en unik tilnærming til e-postadministrasjon som tar noen å bli vant til, men for folk som integrerer e-post tett i arbeidsflyten, kan det være veldig nyttig. Å ha en ren skifer å jobbe med har gjort det mulig for EverDesk å lage et e-postverktøy som ikke er holdt tilbake av forutsetningene fra tidligere generasjoner av produkter.

På den annen side kan e-postparadigmet være litt for unikt for brukere som ikke er villige til å ta seg tid til å forstå det. I tillegg er mye av den manglende funksjonaliteten (visninger, søkemapper, tilpassede kolonner osv.) Nøyaktig funksjonene som e-postbruker brukere er vant til å ha og er avhengige av.

Totalt sett gjør produktet en god jobb med å ta en ny titt på hvor tunge e-postbrukere jobber. Det er mye "påskeegg" skjult funksjonalitet som når du blir oppdaget (for eksempel å dra en fil til "Ny melding" for å starte en melding med filen vedlagt) som kan spare deg for tid. Det er imidlertid en god sjanse for at de manglende funksjonene og mindre svikt vil holde deg mer tilbake enn tilnærmingen til e-post vil være til fordel for deg.

Bruker vurdering

Har du brukt EverDesk Optima, eller har en mening om det etter å ha lest denne artikkelen? La oss i så fall vite hva du syntes om det!

Har du møtt EverDesk Optima? I så fall, hva tror du? Ranger enheten og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse av EverDesk Optima i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i anmeldelsen vår ovenfor.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com