Programmering av produktivitet: GitHub kaster lys over når utviklere får gjort det meste

Video: Hva er det raskest voksende programmeringsspråket? I følge en ny rapport er JavaScript ikke lenger kongen av koden. TechRepublics Nick Heath forklarer hvilke programmeringsspråk som er varme, og hvilke språk som blekner.

Så mange faktorer påvirker produktiviteten din i løpet av arbeidsuka at det ofte er vanskelig å forutsi når du sannsynligvis vil gjøre ditt beste arbeid.

Mer om Open Source

  • 8 av tiårets verste open source-innovasjoner
  • Åpen kilde i 2020: Fremtiden ser lys ut
  • Linus Torvalds: "Git beviste at jeg kunne være mer enn et en-rart."
  • 20 raske tips for å gjøre Linux-nettverk enklere (gratis PDF)

Nå har GitHub satt sammen et øyeblikksbilde av utvikleraktivitet som antyder når de får gjort mest i løpet av uken, basert på andelen koder som sendes til tjenesten hver dag.

Kanskje ikke overraskende at den største andelen kode som sendes til private depoter på GitHub er midtuke, med fall både mandag og fredag.

Bilde: GitHub

I løpet av hver arbeidsdag stiger og faller også andelen kodebidrag, med to hovedstøt hver dag.

Bilde: GitHub

"Når det gjelder daglige rutiner, følger aktiviteter i private, offentlige og open source depoter alle et lignende mønster på dagtid, " skriver Thomas Elliott, dataforsker ved GitHub om dataene fra årets Octoverse-rapport.

"Vi har funnet ut at arbeidet øker time for time om morgenen, med aktivitet som treffer en første topp rundt klokka 11 lokal tid. Dette blir fulgt av en merkbar dukkert på flere timer før dagens andre aktivitetspike klokka 15:00. "

Selvfølgelig er det mer med en utviklers rolle enn å legge til kode i depotene, andelen av innsendt kode kan ha lite å gjøre med hvor mye utvikleren fikk gjort den dagen, og til en viss grad kan tidspunktet for når kode blir sendt inn være like mye på grunn av arbeidspraksis som det skyldes generell produktivitet. Dessuten har antall linjer med skrevet kode funnet å være et dårlig mål på utviklerens effektivitet.

Interessant har imidlertid studier av den bredere arbeidsstyrken også merket 15:00 på en onsdag som den mest produktive tiden i uken, og funnet ut at produktivitetsproduktiviteten toppet mellom 14:00 og 18:00. Det er til og med noen som argumenterer for en fem timers dag for programvareutviklere, basert på antall timer med toppproduksjon. En kompliserende faktor er at tiden på jobben ikke tilsvarer tidsbruken til å jobbe, med noen utviklere som bruker Pomorodo-teknikken for å holde på sporet når en oppgave viser seg å være særlig uavhengig.

Utviklere vil også typisk tilbringe lange timer foran en datamaskin, med årets Stack Overflow-undersøkelse hvor mer enn 70 000 utviklere finner at majoriteten tilbrakte mesteparten av dagen, mellom 9 og 12 timer, satt ved en datamaskin.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com