Office Q&A: Tre enkle problemer med raske løsninger

  Mange problemer er enkle å løse hvis du vet hvor du skal lete. Denne måneden ble tre lesere forvirrede når normalt enkle oppgaver normalt ikke ga de ønskede resultatene. Heldigvis er løsningene for følgende problemer enkle:

  • Manglende data i en Outlook-visning
  • En sta sidebrudd i dokumentet
  • Manglende lesbarhetsstatistikk i Word

  Mer om Office

  • 18 Excel-tips hver bruker skal beherske
  • Microsoft Office, dataanalyse, virtuell assistent topp mest ønsket jobbferdigheter
  • Ansettingssett: Microsoft Power BI-utvikler (TechRepublic Premium)
  • Abonner på vårt Microsoft Weekly nyhetsbrev

  Jeg bruker Office 2016 på et Windows 10 64-biters system, men disse løsningene vil fungere i eldre versjoner. Det er ingen nedlastbare demonstrasjonsfiler denne måneden. Ingen av disse løsningene gjelder for Office 365s nettleserversjoner.

  Viser data for Outlook-kontakter

  Martha er frustrert fordi listen over Outlook-kontakter ikke viser byene sine. Hun kan søke etter en by, men gjør det filtrerer listen. Hun vil se alle kontakter med byer, ikke en liste filtrert av en bestemt by. Hun har flaks fordi denne ordningen er enkel:

  1. I Liste-vinduet velger du Liste fra gruppen Gjeldende visning. (Denne ordningen fungerer også med tilpassede visninger.)
  2. Høyreklikk på hvilket som helst feltoverskrift og velg Feltvelger fra den resulterende undermenyen ( figur A ).
  3. Velg Adressefelt ( Figur B ) fra feltvelgeren.
  4. Dra og slipp byfeltet fra feltvelgerlisten til visningens overskriftsrekke ( figur C ).

  Figur A

  Feltvelgeren viser tilgjengelige datafelt.

  Figur B

  Begrens feltene.

  Figur C

  Dra et felt til overskriftsraden.

  Etter at du har lagt byfeltet til visningen, vil disse verdiene filtrere, sortere og gruppere rett sammen med kontaktene dine. Du kan legge til felt i visninger i alle vinduer - tilpasse visningene slik at de fungerer for deg! Dessverre tilbyr Office 365s motstykke, Mail, foreløpig ikke mye i veien for fleksibel tilpasning.

  SE: Hvordan lage og oppdatere Outlook-kontaktgrupper på den enkle måten

  Når Word-siden går i stykker, nekter å gå

  Thomas arvet et dokument og bestemte seg for å forny det litt, men hadde problemer med å fjerne sideskift - i det minste trodde han at sideskift var problemet. Dette var hva som skjedde: Etter å ha plassert markøren øverst til venstre på en side, trykket Thomas på Backspace og ventet å slette et sideskift, og dermed pakke teksten fra den gjeldende siden inn i forrige side. I stedet forble det tomme området nederst på forrige side intakt, og det siste tegnet på forrige side ble slettet.

  Problemet var riktignok en pause, men ikke en sideskift. Med mindre du vet det, kan feilsøking være frustrerende. Det første trinnet er å vise formateringssymboler ved å klikke på Vis / skjul i avsnitt-gruppen (på Hjem-fanen). Dette er et vekslingsalternativ som viser og skjuler formateringssymboler, for eksempel side- og seksjonsbrudd. Når du har gjort det, kan du se hva som skjer (slags).

  For å illustrere viser den første siden i figur D et seksjonsbrudd, ikke et sideskift, nederst i teksten. Hvis du plasserer markøren på begynnelsen av den andre siden og treffer Backspace, vil Word slette tegn fra forrige side; den vil ikke slette seksjonsbruddet (==== symbolet nederst på side en). Word beskytter bruddet og fortsetter med å slette teksten før seksjonsbruddet.

  Figur D

  Ved å trykke på Backspace omgås seksjonsbruddet og går videre til tekst.

  For å slette det hvite området og kombinere de to sidene, må du slette seksjonsbruddet. Etter å ha eksponert den ved å aktivere Vis / skjul, kan du enkelt velge seksjonsbrytemarkør og trykke på Slett for å fjerne den. Å fjerne et seksjonsbrudd kan imidlertid gi uventede resultater hvis det brukes til å håndheve seksjonsformater - du vil miste dem fullstendig hvis du sletter seksjonsbruddet. Denne oppførselen henger ikke sammen med Words 365 nettleserversjon.

  SE: Fem Office 365-funksjoner i horisonten for 2017

  Hva skjedde med Words lesbarhetsstatistikk?

  Etter at Word har kontrollert et dokument for staving og grammatikk, viser det et sett med lesbarhetsstatistikk og en bekreftelsesmelding. Joanne stolte på statistikken ... helt til de forsvant. Plutselig viste Word bare bekreftelsesmeldingen.

  Jeg klarte ikke å hjelpe Joanne med å bestemme hvem eller hva som endret innstillingene hennes. Kanskje deaktiverte en annen bruker funksjonen. Noen ganger kan tillegg være den skyldige. Heldigvis kunne jeg hjelpe henne med å gjenvinne statistikken hun trenger:

  1. Klikk på Fil-fanen og velg Alternativer.
  2. Velg Proofing i venstre rute.
  3. I delen Når du korrigerer stavemåte og grammatikk i Word, sjekker du alternativet Vis lesbarhetsstatistikk ( figur E ).
  4. Klikk OK for å gå tilbake til dokumentet.

  Figur E

  En enkel innstilling styrer Words lesbarhetsstatistikk.

  Dette er en innstilling på applikasjonsnivå; det er av eller på for alle Word-dokumenter. Du kan ikke angi dette alternativet i Word 365s nettleserversjon, og nettleserversjonen vil heller ikke vise lesbarhetsstatistikk.

  Microsoft Weekly Newsletter

  Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

  Registrer deg i dag

  Send meg spørsmålet ditt om Office

  Jeg svarer på lesernes spørsmål når jeg kan, men det er ingen garanti. Ikke send filer med mindre du blir bedt om det; innledende forespørsler om hjelp som kommer med vedlagte filer, blir slettet ulest. Du kan sende skjermbilder av dataene dine for å avklare spørsmålet ditt. Vær så spesifikk som mulig når du kontakter meg. For eksempel "Vennligst feilsøk arbeidsboka mine og fikse hva som er galt", vil sannsynligvis ikke få noe svar, men "Kan du fortelle meg hvorfor denne formelen ikke returnerer forventede resultater?" kanskje. Nevn appen og versjonen du bruker. Jeg får ikke refundert TechRepublic for min tid eller kompetanse når jeg hjelper leserne, og ber heller ikke om et gebyr fra lesere jeg hjelper. Du kan kontakte meg på

  Les også ...

  • Slik oppdaterer du flere Outlook-kontakter ved hjelp av et enkelt grupperingstriks
  • To teknikkforbedringer fra leserne i løpet av 2016
  • Office Q&A: Hvordan erstatte direkte formater med stiler i et Word-dokument
  • Tre måter å avsløre formatering av uoverensstemmelser i et Word-dokument
  • To kreative måter å bruke Word-vannmerker på

  © Copyright 2021 | pepebotifarra.com