Kontorutfordring: Hva er den raskeste måten å velge en dato som ikke vises i Outlook's Date Navigator?

Hvordan vil du foreslå at brukere velger en dato som ikke vises for øyeblikket mens vi diskuterer Outlook? Det er mer enn en måte selvfølgelig, men tenk på den raskeste ruten som er mulig.

Forrige uke spurte vi…

Hvordan kan du velge en tilpasset kalendervisning i Outlook? Jbenton svarte riktig: I kalendervisning drar du de ønskede datoene i Date Navigator. Kalendervisningen vil oppdateres deretter. Dette er en hendig funksjon for gjennomgang av en bestemt periode, enten den bare spenner over noen dager eller noen måneder.

Date Navigator er den lille kalenderen øverst til venstre eller høyre hjørne (sannsynligvis). Hvis du ikke finner det, har noen sannsynligvis slått av navigasjonsruten. I Outlook 2007 og 2010 er det en enkel sak å slå den på igjen. I kalendervisningen klikker du på kategorien Vis. I Layout-gruppen klikker du på Navigasjonsrute | Av (hvis Av er avmerket). I Outlook 2003 velger du Navigasjonsrute fra Vis-menyen.

Som vanlig er det noen flere triks å dele. For det første for å velge mer enn en dag, bare dra musen over de aktuelle dagene, som foreslått av Jbenton. Denne metoden er den mest fleksible, ettersom den lar deg velge opp til de siste dagene av forrige måned, hele inneværende måned og de første dagene i neste måned. Med andre ord kan du velge hver dato som vises på Date Navigator.

Dette neste trikset lar deg velge en periode i en annen måned - før du kommer til den måneden. Velg datoene i inneværende måned. Klikk deretter på riktig pil (i figuren over) for å vise neste eller forrige måned. Date Navigator vil automatisk velge de samme datoene som du valgte før du flytter til neste måned. Denne spesielle snarveien er nyttig hvis du vil se den samme perioden på flere måneder, fordi du bare velger dagene en gang.

Hvis du vil vise dager uten sammenheng, klikker du på en dag, holder nede Ctrl -tasten og klikker bort. Så lenge du holder nede Ctrl -tasten mens du klikker, legger Outlook til hver dag i kalendervisningen. Du trenger ikke å bruke Date Navigator. Hold nede Alt -tasten og trykk på en hvilken som helst tast mellom 1 og 9, og Outlook vil vise det antall dager fra gjeldende dag i kalendervisningen. (Jeg har aldri oppdaget en måte å velge tidligere dager på.) Del favorittgenveiene dine for å vise en tilpasset periode i kalendervisningen.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com