Microsofts konferanseplan for 2018: Merk kalenderne dine for disse viktige hendelsene

Bilde: Microsoft News / Brian Smale

For fagfolk innen informasjonsteknologi som jobber i et virksomhetsmiljø, er det en ubestridelig konstant: endring. Enten det er innovative teknologier, evolusjonære nye produkter eller revolusjonerende tjenester, det er alltid noe gjennombrudd i horisonten. Å holde seg oppdatert med disse endringene er en av de vanskeligste jobbene IT-proffene må takle.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

En av de beste måtene å spore disse endringene i teknologi på er ved å delta, enten fysisk eller praktisk talt, utdanningskonferanser og seminarer, spesielt de som er produsert av primærleverandører. I Microsofts tilfelle gir disse konferansene IT-prosesser innsikt i hva selskapet planlegger for fremtidige produkter og tjenester, samt gir oppdatert informasjon og opplæring for dagens tilbud.

Microsoft-konferanse- og seminarplanen for 2018 er ganske typisk bortsett fra en blendende og, ennå ikke forklart, forskjell. Så langt har ingen dato eller beliggenhet blitt kunngjort for Microsoft Build 2018-konferansen. Dette er svært uvanlig, ettersom Build-konferansen har vært en av de store Microsoft-begivenhetene hvert år. Det er uklart om dette er en endring i filosofien eller bare et enkelt problem med logistikk som vil bli løst i løpet av en nær fremtid.

Her er en rask oversikt over flere viktige konferanse- og seminartilbud.

SE: Strømtips for Windows 10: Hemmelige snarveier til favorittinnstillingene dine (Tech Pro Research)

Microsoft-konferanser og seminarer

Bygge

Ingen dato og ingen arena er kunngjort for Microsoft Build 2018 fra 2. januar 2018. Build-konferansen er Microsofts sjanse til å motivere applikasjonsutviklere til å lage produkter og tjenester ved bruk av de forskjellige Microsoft-produktene. Skytjenester i form av Azure var hovedfokuset i 2017. Breakout-økter og hovedadresser for Build 2017 er fremdeles tilgjengelig.

Se for meg

Den årlige Envision-konferansen, som fremmet endringer i hvordan bedriftsledere skal se teknologiske nyvinninger, har i stor grad blitt rekonstituert inne på Inspire-konferansen for 2018. Keynote-adressene fra Inspire 2017 er fremdeles tilgjengelige.

Inspirer: 15. til 19. juli 2018

Microsoft Inspire 2018-konferansen arrangeres i Las Vegas 15. til 19. juli 2018. Inspire er en samling av medlemmer av Microsoft Partnership Program. Dette er konferansen som skal delta hvis bedriften ønsker å nå ut til Microsoft-sentriske virksomheter.

SE: Digital transformasjon: En CXOs guide (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon PDF)

Tenn: 24. til 28. september 2018

Microsoft Ignite 2018-konferansen arrangeres i Orlando 24. - 28. september 2018. Merk: Denne konferansen godtar allerede registreringer, noe som betyr at den sannsynligvis vil bli utsolgt før lenge. Ignite-konferansen er der de nyeste innovatørene og gründertenkerne møtes for å diskutere hvilke teknologier de planlegger for fremtiden.

Koble();

Microsoft Connect (); er et on-demand konferansearrangement som åpnet for publikum i november 2017. Innholdet fra det arrangementet er fremdeles tilgjengelig. Det er ikke klart om seminarene og breakout-treningene vil bli oppdatert i 2018, men siden mye av innholdet omhandler samarbeidsteknikker og hvordan man bruker Microsoft-produkter i den kapasiteten, trenger det kanskje ikke å oppdateres i det hele tatt. Kanskje kommer nytt materiale til i slutten av 2018.

Tech Summit (r)

En grunn til at Microsoft kan holde på med å kunngjøre en Build-konferanse for 2018 er mangfoldet av små Tech Summits selskapet har planlagt for hver måned i år. Microsoft har utnevnt Tech Summit-serien 2018 som stedet for IT-beslutningstakere, IT-fagpersoner og utviklere for å bygge sine skyferdigheter.

Tech Summits vil bli holdt i forskjellige byer flere ganger i måneden. Det er for mange til å nevne her, men du kan finne en by i nærheten av deg fra nettstedet Tech Summits. Serien starter i januar med arrangementer i Irvine, CA, Dallas og Burlington, MA.

SE: 12 tips for å få mer ut av Windows 10 (gratis TechRepublic nedlasting)

Bunnlinjen

For IT-proffer krever det innsats og engasjement å følge med på innovasjoner, nye produkter og nye tjenester. IT-bransjen gir mange veier for etterutdanning, trening og personlig utvikling. Microsoft tilbyr dusinvis av gratis muligheter for læring med konferanseplanen. De mest fremtidsrettede IT-proffene vil dra nytte av dem.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Les også ...

  • Takeaway fra Build 2017: Konkurransedyktige virksomheter må begynne å utvikle for skyen ... eller annet (TechRepublic)
  • Bygg 2017: Microsoft lover en nøkkelferdig globalt distribuert databasetjeneste, Azure Cosmos DB (TechRepublic)
  • Microsoft i 2017: De største milepæler for maskinvare og programvare (TechRepublic)
  • Windows 10 i 2018: Microsoft tilbyr nytt glimt av livet etter Fall Creators Update (ZDNet)

Dine tanker

Hvilke konferanser deltar du i 2018? Del dine tanker og meninger med jevnaldrende på TechRepublic i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com