Microsoft lanserer kvalitetsforbedringsbygg for jubileums- og skaperversjoner av Windows 10

Windows 10 Spring Creators Update er lastet med produktivitetsfunksjoner Tidslinje, nær andel, og Cortana kommer alle i den neste store Windows 10-oppdateringen, sier Nick Heath fra TechRepublic.

Microsoft har gitt ut nye bygg for to aldrende Windows 10-versjoner: Jubileumsoppdateringen (v. 1607), utgitt i august 2016, og Creators Update (v. 1703), utgitt i april 2017.

Mer om Windows

 • Slik bruker du God Mode i Windows 10
 • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
 • Microsofts største flopper i tiåret
 • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Begge nybyggene inneholder mange kvalitetsforbedringer og feilrettinger, men legger ikke til noen nye Windows-funksjoner som mangler ett- og to år gamle versjoner av Windows 10 som kom i senere oppdateringer.

Brukere av Windows 10 versjoner 1607 og 1703 bør planlegge å oppdatere sine PCer, men ingen av oppdateringene inneholder viktige sikkerhetsrettinger, så det er ikke nødvendig å skynde seg.

Hvordan du kan vite om du trenger disse oppdateringene, og hvordan du får tak i dem

Begge nybyggene, 15063.1112 for Windows 10 1703 og 14393.2273 for Windows 10 1607, inneholder rettinger til feil i Windows 10 som ble utgitt i påfølgende innholdsoppdateringer, men som ennå ikke måtte legges til i eldre bygg.

Feilene som er løst inkluderer tidssoneendringsfeil, Internet Explorer-dialogvinduer som ikke vises ordentlig på doble skjermer, Window Authentication Manager-henging, standard applikasjoner tilbakestilling og andre livskvalitetsfikser. Du kan se de fullstendige lappnotatene for begge på lenkene over.

Hvis du ikke er sikker på om du trenger en av disse oppdateringene, kan du sjekke Windows 10-versjonsnummeret ditt ved å høyreklikke på Windows-knappen nederst til venstre på skjermen, klikke på System og deretter bla ned til Windows-spesifikasjoner. Se etter versjon, og hvis du ser 1607 eller 1703, gjelder disse oppdateringene deg.

I de fleste tilfeller kan du oppdatere Windows automatisk ved å åpne Windows Update i Innstillinger-appen, men du kan ikke gjøre det i dette tilfellet.

I følge Neowin antas nå alle som bruker Windows Update-appen å ønske seg den nyeste funksjonsbyggingen - i dette tilfellet Windows April 2018 Update. Foretak som ennå ikke har migrert til versjon 1709 eller 1803 av Windows 10 på grunn av programvarekonflikter, bør unngå å bruke Windows Update, ellers vil systemer bli tvunget til 1803.

For å oppdatere disse må du gå den manuelle installasjonsruten eller bare vente på at Windows sjekker for oppdateringer på egenhånd, som bare installerer nybygg og oppdateringer for den installerte versjonen av Windows 10.

Du kan laste ned oppdateringen for Windows 10 versjon 1607 her, og lappen for Windows 10 versjon 1703 her. Når filen er lastet ned, dobbeltklikker du for å åpne den og følg instruksjonene på skjermen.

De store takeawayene for teknologiledere:
 • Microsoft har gitt ut kvalitetsforbedringsbygg for Windows 10-versjoner 1607 og 1703, kjent som henholdsvis jubileumsoppdatering og skaperoppdatering.
 • De som fremdeles kjører de eldre versjonene av Windows 10, må installere oppdateringene manuelt eller vente på at Windows skal trekke dem selv - å kjøre Windows Update-appen vil resultere i en tvungen oppdatering til Windows 10s april 2018-oppdatering.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Se også

 • IT pro sin guide til effektiv patch management (gratis PDF) (TechRepublic)
 • Når Windows 10. april 2018 oppdatering lander, lister Microsoft opp gamle funksjoner som blir kuttet (ZDNet)
 • Windows 10. april 2018 Oppdatering: Et jukseark (TechRepublic)
 • Unngå Windows 10-crapware: Hvordan bli kvitt Candy Crush og alt det andre (ZDNet)
 • Microsoft tvinger Windows 10-oppdatering på PC-er som ble satt opp for å blokkere den (TechRepublic)
Robert Galbraith / Reuters / Corbis

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com