Microsoft lanserer Edge og Bing som "nettleseren og søkemotoren for virksomheten

Sammenleggbar fremtid: Hvordan Microsoft håper å definere en ny maskinvarekategori med Surface Neo og Duo Microsofts Windows-baserte Surface Neo og Android-baserte Surface Duo er et glimt av den doble skjermen, sammenleggbare enheter som vil omdefinere den bærbare datamaskinen, nettbrettet og telefonen markeder.

Microsoft lanserer Edge offentlig på Ignite 2019 i Orlando på mandag, med utgivelseskandidaten til den krombaserte nettleseren som nå er tilgjengelig for Windows 10 og macOS fra Microsoft. Dette markerer et ytterligere skritt mot utgivelsen av den omdesignede Edge, etter rapporter i desember 2018 om at Microsoft ville forlate EdgeHTML-rendering-motoren til fordel for åpen kildekode Chromium-pakken utviklet av Google som grunnlag for Google Chrome.

Microsoft retter seg mot generell tilgjengelighet for Edge 15. januar 2020, med støtte for "mer enn 90 språk", med distribusjonsstøtte via FastTrack til noen i Q1 2020. En av funksjonene som er nye for Edge er "Collections", en mulighet som tillater brukere for å lagre og sortere nettinnhold, og eksportere dette innholdet til Word og Excel "slik at du kan bruke kraften i disse applikasjonene til å analysere informasjon og samarbeide, " ifølge Microsofts konserndirektør Yusuf Mehdi.

Hvordan beskytte mot 10 vanlige nettlesetrusler (gratis PDF)

Microsoft følger også Mozilla med å aktivere ikke-spor som standard for ekstra sikkerhet.

Selskapet relanserer også Bing som "søkemotoren for virksomheten", og utpeker ny funksjonalitet som lar brukerne søke på (offentlig) internett- og bedriftens intranett i Bing ved å bruke et enhetlig grensesnitt.

"Det ironiske er at det er lettere å finne et uoversiktlig stykke informasjon på det mye større internett, enn det er å finne et enkelt dokument på bedriftens intranett, for eksempel en betalingsstasjonsportal, et kjæledyr-på-arbeidspolitikk eller kontorlokaliteten til en medarbeider, ”skrev Mehdi i et blogginnlegg. "Ettersom selskapets informasjon fortsetter å utvide til terabyte, petabyte og zettabyte med informasjon, vil dette bare bli mer komplisert."

Søk i Bing inkluderer nå muligheten til å søke etter personer etter tittel, teamnavn og kontorsted, og gir plantegninger og veibeskrivelser når du søker etter kontorsted. Definisjoner for firmas akronymer og å finne informasjon via spørsmål og svar er på samme måte mulig, med all denne informasjonen søkbar på naturlig språk. Denne muligheten utvides også til mobilsøk.

For mer, sjekk ut "Microsoft vil betale hackere opp til $ 30 000 for å finne feil i den nye Edge-nettleseren" og "Hva er i den nye Edge for bedrifter" på TechRepublic.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com