Microsoft Office 2019 for Mac er rettet mot ikke-Office 365-bedrifter, legger til funksjoner

Apple's fremtid i bedriften: 3 faktorer for å se Apples fremtid er på kontoret. TechRepublic's Jason Hiner beskriver teltstangteknologiene som vil posisjonere selskapet som et bedriftskraftverk.

Bedrifter som bruker Mac-maskiner har et par alternativer når det gjelder lisensiering av Microsoft Office-programvare. Organisasjoner kan kjøpe Office 365-abonnementer, en økende trend, inkludert for hostede Exchange-tjenester. OEM-lisenser er et alternativ, selv om valgets popularitet stadig blekner. Eller bedrifter kan kjøpe lisenser på stedet (volum).

Microsoft retter seg mot den sistnevnte gruppen med sin kommersielle forhåndsvisning av Office for Mac 2019, utgitt i juni 2018. I siste instans planlegger Microsoft å gi ut Office for Mac 2019 samtidig med Office for Windows en gang i andre halvdel av 2018.

Programvarelisenser (Tech Pro Research)

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Office 2019 for Mac vil inneholde Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote og kommer med mange forbedringer for brukere og IT-avdelinger.

Forbedring av plattformen er allerede tilgjengelig for Office 365 ProPlus-abonnenter; Imidlertid er ikke alle virksomheter klare til å overføre lisenser til skymodeller og prøver fortsatt å utnytte volumlisenser. Så, Mac-utgaven fra 2019 legger til en streifende blyantsak, som er muligheten til å spore forskjellige alternativer og innstillinger for digital penn, blyant og markør på tvers av flere apper og enheter for brukere, og tilpasning av bånd, som gjør det mulig å tilpasse appenes menyinnstillinger, for alle applikasjoner i suiten.

Hvert program i Microsofts Office-pakke mottar også forskjellige forbedringer.

Bilde: Microsoft

Word mottar en ny fokusmodus, som minimerer distraksjoner ved utarbeidelse av dokumenter, og nye oversettelsesfunksjoner, samt forbedret blekk ved hjelp av en Windows Pen. Tilgjengelighetsalternativene blir også oppdatert, inkludert et mørkere tema, bildetekst for læringsverktøy, tekst-til-tale-evner og lydbeskrivelser for funksjoner.

PowerPoint pakker nye Morph-overganger, som animerer bevegelser mellom lysbildene. I tillegg tilfører skyvedekk-programvaren muligheten til å sette inn og administrere ikoner og tredimensjonale modeller og støtte for eksport av 4k-video. En ny play-in-click-sekvens er også inkludert.

Bilde: Microsoft

Excel mottar nye traktdiagrammer og todimensjonale kart. Nye Excel-funksjoner inkluderer CONCAT, TEXTJOIN, IFS og SWITCH.

Outlook har en fokusert innboks. Utviklere muliggjorde også mer effektiv e-postbehandling ved å legge til støtte for @mentions, muligheten til å sende meldinger senere eller på en forsinkelse, e-postmaler og informasjon om reise- og leveringssammendrag.

Office 2019 for Mac: Hva IT-proffene trenger å vite

Office 2019 for Mac inkluderer funksjoner som hjelper IT-avdelinger med å bedre administrere distribusjon og administrasjon også.

Kommandolinjefunksjoner hjelper med å konfigurere oppdateringsinnstillinger, mens forbedret policy for styring av mobile enheter og preferansesupport og kompatibilitet bakes i den nye plattformen. Disse forbedringene gjør det bedre for IT-avdelinger å håndheve organisasjonsdekkende sikkerhetspolicyer, inkludert for Visual Basic-makroer og applikasjonskontroller.

Organisasjoner som vil teste den kommersielle forhåndsvisningen, kan gjøre det ved å registrere seg hos Microsoft Collaborate. Microsoft bemerker at den kommersielle forhåndsvisningen av Office 2019 er beregnet på bedrifter som planlegger å distribuere evigvarende, volumlisensierte versjoner av Office 2019; forhåndsvisning av mobil er ikke inkludert i forhåndsvisningsprogrammet. Flere instruksjoner for å bli med på forhåndsvisningen av Office 2019, samt laste programvaren og sende inn tilbakemeldinger, kan du finne på Microsofts side.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com