Microsoft Build 2018: De tre viktigste takeawayene for bedriftsledere

Microsoft, Google, Facebook tar sikte på å beundre utviklere Med Facebook F8, Microsoft Build og Google I / O-skjer samtidig Larry Dignan forklarer hvorfor det er viktig for domstolutviklerne og holde basen fornøyd.

Hvis du er IT-proff på en Microsoft-butikk, en Windows-innsider, eller til og med bare en fan, er sjansen stor for at du følger Microsofts årlige utviklerkonferanse, Build, som skjer de neste dagene i Seattle.

Mens Build er fokusert på utviklere, kan noen av produktene og tjenestene som kommer frem fra konferansen ha stor innvirkning på virksomheter som bruker Microsoft-produkter både på stedet og i skyen. Utbredelsen av Azure og Microsoft 365 ser ut til at kunngjøringene fra Build 2018 peker på viktige temaer som vil påvirke bedriften.

Her er de tre viktige takeawayene for IT-ledere og forretningsfolk fra Microsoft Build 2018:

1. AI er overalt

Selv om Google er kjent som et av de beste teknologifirmaene når det gjelder kunstig intelligens (AI) og maskinlæring, viser Microsofts kunngjøringer på Build at Redmond-giganten kommer for den kronen. I en pressemelding kunngjorde firmaet frimodig sitt oppdrag å "hjelpe enhver utvikler å være en AI-utvikler."

Alt dette er pakket inn under det administrerende direktør Satya Nadella kalte "epoken for den intelligente skyen og den intelligente kanten." Som en del av dette temaet kunngjorde Microsoft en ny arkitektur for nevrale nettverk, nye AI SDK-er, nye kognitive tjenester og til og med AI-drevet programvareutvikling.

Firmaet avduket også Windows Machine Learning, som det beskrev i en pressemelding som "en ny plattform som gjør det mulig for utviklere å enkelt utvikle maskinlæringsmodeller i den intelligente skyen og deretter distribuere dem offline og i høy ytelse til PC-plattformen."

2. Bevege deg til kanten og utover

For å komme forbi sitt image som en stasjonær og serverfokusert leverandør, har Microsoft utvidet utviklertilbudet langt utenfor kontoret. Med utgangspunkt i sin innsats i AI lanserte Microsoft en rekke nye databehandlingsmuligheter og Internet of Things (IoT) -produkter for fremtidsrettede utviklere.

Hos Build åpnet Microsoft sourcing av Azure IoT Edge Runtime for enklere feilsøking, muliggjorde den kognitive tjenesten Custom Vision for å kjøre på Azure IoT-plattformen, og jobbet til og med DJI for å bygge en drone SDK for Windows 10 PC-er, som nevnt i en pressemelding .

Flyttingen ut fra den gamle tankegangen utvidet seg også andre steder. Microsoft integrerer Visual Studio App Center med GitHub for iOS- og Android-utviklere for å få bedre DevOps-prosessautomatisering, kunngjorde firmaet i en pressemelding. Utover mobil omfavner Microsoft blockchain med Microsoft Azure Blockchain Workbench, som effektiviserer prosessen for å bygge blockchain-applikasjoner.

3. Microsoft 365 er her for å bli

Microsoft 365, selskapets selskapstilbud av Office 365, Windows 10, og mobilitet og sikkerhet for bedrifter, var også et fokus for Build, som nevnt i en pressemelding, og Microsoft ønsker utviklere å styrke det.

"Microsoft 365 er der verden får sitt beste arbeid, " sa Joe Belfiore, konserndirektør for Microsoft, i utgivelsen. "Med 135 millioner kommersielle månedlige aktive brukere av Office 365 og nesten 700 millioner Windows 10-tilkoblede enheter, hjelper Microsoft 365 utviklere med å nå folk hvordan og hvor de jobber."

For å forbedre Microsoft 365-tilbudet, avduket Nadella og selskapet ny støtte for Power BI-visualiseringer i Excel, Microsoft Teams API-er i Microsoft Graph, Fluent Design System-oppdateringer, .NET Core 3.0 og Azure Machine Learning og JavaScript-tilpassede funksjoner for Excel.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • AI, IoT og edge computing var hovedtemaer på Microsoft Build 2018, hvor selskapet ga ut en rekke relaterte produkter og funksjoner.
  • Microsoft fortsetter å retten for bedriften, og legger et stort fokus på Microsoft 365 på Build 2018.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com