Microsoft øker Office-produktiviteten med AI for Word og andre funksjoner

Hvordan du bruker Outlook-kategorier i Microsoft Office 365-kategorier, er den beste måten å sortere e-post i Outlook. Her er hva som er endret med bruk av kategorier i Microsoft Office 365.

Mer om Windows

 • Slik bruker du God Mode i Windows 10
 • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
 • Microsofts største flopper i tiåret
 • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Microsoft Office 365-brukere vil se en rekke oppgraderinger denne måneden, inkludert nye muligheter for å forenkle vanlige oppgaver i arbeidsflyter, sparer tid og øker produktiviteten, ifølge et Microsoft-blogg torsdag.

Microsoft Word mottok flere nye funksjoner drevet av kunstig intelligens (AI) som har som mål å hjelpe brukere med å fokusere på skrivingen sin. Når en bruker skriver inn et gjøremål, som "TODO: fullfør denne delen, " vil Word gjenkjenne og spore elementene for deg. Når du kommer tilbake til dokumentet, vil du se en liste over gjenværende oppgaver, og du kan klikke på hver enkelt for å navigere tilbake til rett sted i dokumentet, heter det i innlegget.

Funksjonen har også et samarbeidsverktøy innebygd: Hvis en bruker @ betaler noen innen en oppgaveelement, vil Word sende e-post til den personen et varsel med en lenke til det aktuelle stedet i dokumentet.

Disse funksjonene er nå tilgjengelige i forhåndsvisning av Word på Mac for Office Insiders. Tilgjengeligheten for alle Office 365-abonnenter kommer snart, heter det i innlegget.

Microsoft kunngjorde også en rekke andre oppdateringer for 365 produkter i innlegget:

 • Microsoft Teams-app: Brukere av appen på iOS og Android kan nå planlegge møter, søke etter kolleger i organisasjonens katalog og stille stille stillinger til å kontrollere pushvarsler. Disse funksjonene er alle tilgjengelige nå.
 • Outlook-oppgaver: En oppdatert oppgavefunksjon i Outlook på nettet lar brukere opprette en oppgave ved å dra og slippe en e-post i Oppgaveruten. Du kan også lettere planlegge en oppgave ved å dra den fra Oppgaver-ruten inn i kalenderen. Oppgavene vil også reise til gjøremål-appen for enklere tilgang. Denne nye muligheten vil begynne å rulle ut til kunder som velger den nye Outlook på nettet i desember.
 • Outlook-pålogging: Brukere med en Office 365-konto som bruker Outlook på nettet, vil kunne logge seg på sine arbeids- eller skolekontoer gjennom www.outlook.com, fra og med desember. Outlook vil omdirigere dem fra den siden til organisasjonens påloggingsside, som blir forhåndsutfylt med e-postadressen deres for lettere å logge på.
 • PowerPoint-oppgraderinger: PowerPoint Editor vil bruke maskinlæring og naturlig språkbehandling for å tilby en smart korrektur- og redigeringstjeneste som gir brukerne anbefalinger for skriving. For eksempel fremhever Editor og tilbyr forslag for å fikse vanskelige ordvalg eller feil grammatikk. Editor i PowerPoint vil være tilgjengelig for alle brukere med et Office 365-abonnement fra desember.
 • Skjemaer integreres med PowerPoint: Microsoft Forms er nå integrert med PowerPoint for Office 365, slik at brukere kan sette inn skjemaer og spørrekonkurranser i PowerPoint-presentasjoner for å få tilbakemeldinger fra publikum.

Andre Microsoft-oppdateringer som ble kunngjort denne uken inkluderer redesignede Office-appikoner og muligheten til å bruke Windows Hello eller en FIDO2-enhet for å logge på Microsoft-kontoer i Edge-nettleseren, i stedet for brukernavn og passord, rapporterte søsternettstedet ZDNet.

Office 365 er fortsatt dominerende i bedriften, men Googles G Suite vinner raskt. Oppdateringer som dette, spesielt de som åpner for forbedret samarbeid, kan hjelpe Microsoft med å beholde polposisjonen.

De store takeawayene for teknologiledere:

 • Microsoft Office 365 la til flere nye funksjoner for å forenkle vanlige oppgaver i arbeidsflyter for å spare tid og øke produktiviteten.
 • Oppdateringer inkluderer AI-integrasjoner i Microsoft Word og smarte redigeringsfunksjoner i PowerPoint.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com