Administrer innboksen din med gratis verktøy for å snooze Gmail

For ofte føles e-post overveldende fordi vi ikke er klar til å behandle den på det tidspunktet vi mottar den. Ted fra regnskap har et spørsmål du egentlig ikke kan svare på før på fredag, for det var da Steve i design burde ha svart deg, men pass på at du sendte e-post til Ted etter å ha hørt fra Steve skatter og gjør deg mer produktivitetsflyt. Innboksen din blir med andre ord en oppgaveliste som alle andre kontrollerer, med riktig tidsoppfølging blir en vanskelig ting å administrere.

Det visse e-postmeldinger trenger er en snooze-funksjon som fungerer som vekkerklokken, bare med en større tidsramme og større øyne. "Ikke bry meg nå, e-post fra Ted, " vil du si. "Kom tilbake og bry meg om tre dager, når jeg kan takle deg." Heldigvis er det gratis verktøy tilgjengelig for Gmail og Google Apps-posten din for å gjøre nettopp det.

To av disse verktøyene er nettleserspesifikke utvidelser: det ene krever Chrome, det andre Firefox eller Chrome. Én snooze-hjelper er et skript du kan skrive en gang, og deretter bruke hvor som helst du kan få på Gmail. Vi vil også fremheve en tjeneste som godtar meldinger du videresender og sender dem tilbake til deg på et tidspunkt du spesifiserer i adressefeltet, som er enklere enn den leser.

Snooze-utvidelser: Snooze Your Email and Boomerang

Slumre e-posten din

Det enkleste verktøyet for å se e-posten din igjen på et senere og mer praktisk tidspunkt er Snooze Your Email for Chrome. Installer utvidelsen, bestem deg for to eller tre alternativer (for eksempel om meldinger skal vises som ulest når de "våkner" fra slumringen), og la Snooze Your Email laste inn e-postfane.

Nå ser du en "Snooze" -rullegardinknapp over og til høyre for Gmail / Google Apps-meldingene dine, forhåndsinnlastet med noen standard snooze-perioder, men som også tilbyr "Angi tid" eller "Angi dato / tid" alternativ for tilpasset snoozing. Når slumreperioden er over, vises e-postmeldingen din igjen i innboksen, og (forhåpentligvis) får du riktig, dyktig oppmerksomhet.

Boomerang

Hvis du er en Firefox-bruker, eller du liker ideen om å også kunne snooze sendingen av en e-post, kan du prøve Boomerang for Gmail (som til tross for navnet også fungerer bra med Google Apps-post). Som slumre e-posten din fungerer Boomerang gjennom en ny rullegardinmeny når du ser innboksen din i Firefox eller Chrome. Selve "Boomerang" -menyen gir alternativer for å returnere en melding til innboksen etter et angitt antall timer eller dager, men legger til et koselig alternativ for å sende tilbake en melding bare hvis ingen svarer på den. Du vil også se en "Send senere" -knapp lagt til ved siden av standarden "Send", slik at du kan se ut som en litt mindre innboksavhengig søvnløshet og utsette svar til en mer rimelig tid du velger.

Hit Me Later

Men kanskje ser du på innboksen din fra forskjellige nettlesere, på mobile enheter, eller bare futz med utvidelsene dine ganske mye (ahem). Tenk på Hit Me Later, en smart, enkel tjeneste som ikke krever annet enn at hukommelsen bruker den når du trenger den.

Hvis du vil se en e-post komme tilbake 12 timer fra nå, kan du videresende den til og arkivere den i innboksen din, hvis du vil. Hit Me Later sender meldingen tilbake fra serverne, og du er klar til å rulle med den. Uten å betale en krone tilbyr Hit Me Later opptil 24-timers tilbakelevering, men det er bare $ 12 per år å låse opp sendinger på opptil en måned - slik at du kan sende ting til, , og så videre. Sendetider på opptil ett år løper $ 30 per år.

Manus

Snooze-skript

Hvis du vil ha universell tilgang til en snooze-funksjon i Gmail, kan du ha den - du må bare bli litt finpusset først. Lifehacker Adam Pash beskriver hvordan du legger til en slumreknapp til Gmail med et Google Apps-skript, et mindre kjent verktøy som alle kan få tilgang til. Det er ingenting for vanskelig i prosessen, da selve skriptet er et kopier og lim inn element du laster inn gjennom Google Dokumenter.

Når skriptet er autorisert og du har kjørt det automatiske oppsettet, har du syv nye etiketter i innboksen din til Gmail / Apps. Legg til en "Snooze 3 Days" -etikett i en e-post fra Labels-menyen ved å dra den venstre kanten "håndtaket" over innboksen til etikettlisten, eller med "L" -tasten, og den e-postadressen vises ikke igjen i innboksen din til tre dager senere. Dette fungerer fra stort sett alle Gmail / Apps-grensesnitt som gir mulighet for merking, som i utgangspunktet er alle sammen.

Forsinkelse av e-post for å unngå at det ikke akkurat vil vinne deg et grønt belte i Getting Things Done- praksisen, men av og til trenger man en sikkerhetskopiplan for å sikre at en melding får oppmerksomhet når den skal. Slik bør du bruke "snooze" -verktøy for Gmail - men kanskje mindre enn du bruker snooze på vekkerklokken.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com