Lær programmeringsspråk gratis: GitHubs beste guider for Java-utviklere

De mest etterspurte programmeringsspråk og utviklerjobber over hele kloden Disse kodingsspråkene er de mest etterspurte blant selskaper, ifølge en Hired-rapport.

Hvis du vil lære et etterspurt programmeringsspråk, har Java vært et sikkert spill i mange år.

Som en bedrift bærebjelke og web-armatur, vil Java sannsynligvis forbli populær blant arbeidsgivere i lang tid fremover.

Må-lese utviklerinnhold

 • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
 • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
 • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
 • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

Selv om Java kanskje har tatt en hit på mobilen nylig, med Google som kunngjør at den vil prioritere Kotlin fremfor Java når de lager verktøy og guider for Android-utviklere, er Java fremdeles mye brukt for Android-utvikling.

Det er kanskje ingen overraskelse at Java fremdeles er rangert som det mest populære programmeringsspråket av TIOBE-indeksen og som et av programmeringsspråkene som er mest etterspurt av arbeidsgivere.

Forandringstakten i Java har heller aldri vært raskere, med nye utgivelser av språket som nå blir presset ut hvert halvår og mange interessante endringer i rørledningen, som vil takle alt fra å forbedre hvordan språket håndterer samtid til optimalisering av regelmessig kalt kode .

Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten (cover story PDF)

Det er mange gratis guider der ute for å lære Java, men hvis du leter etter et sted å begynne, kan du gjøre det mye verre enn GitHub, som har en rekke opplæringsprogrammer, primere og kodeeksempler.

Her er de 10 høyest rangerte, engelskspråklige lagringene på GitHub designet for å hjelpe dem som lærer Java. ( Merk : Denne artikkelen om å lære programmeringsspråk gratis er tilgjengelig som en gratis PDF-nedlasting.)

1. Java designmønstre

Designmønstre tilbyr en mal for hvordan du kan kode kode for vanlige programvareutviklingsoppgaver, basert på mange års beste praksis.

Denne repoen inneholder diagrammer som illustrerer hvordan man implementerer et bredt spekter av programvaredesignmønstre i Java, med mønstre klassifisert som nybegynner-, middels- og ekspertvansker.

Merk at forfatteren anbefaler at du leser opp programvaredesignprinsipper som KISS (Keep It Simple, Stupid) og YAGNI (You Ain't Going To Need It) før du går inn i designmønstrene.

2. Intervjuguide

Merket som "alt du trenger å vite for å få jobben", og denne oversikten over vanlige tekniske emner har samlet mer enn 36 000 GitHub-stjerner.

Repo tilbyr en blanding av tekst og diagrammer som forklarer typiske datastrukturer, algoritmer og mer, samt lenker til nyttige bøker og opplæringsvideoer. Selv om den er merket som Java-relatert, ville forklaringene være nyttige for alle som lærer om informatikk.

3. Algoritmene

Implementeringer av vanlig sortering, fletting og andre algoritmer i Java, ved siden av ett ledd forklaringer, diagrammer og demonstrasjoner av algoritmene som er i verk.

4. Android ren arkitektur

For de som leter etter veiledning om å bruke Java til å bygge Android-apper, tilbyr dette et eksempelapplikasjon bygget ved hjelp av den rene kodetilnærmingen som er respektert av den respekterte programmeringsguruen Robert C. Martin, bedre kjent som 'Uncle Bob'.

Repoen lenker til et tilhørende gjennomgang som forklarer tilnærmingen tatt mer detaljert og en video som viser applikasjonen i aksjon.

5. En guide til Java 8

Java 8 er kanskje ikke lenger den mest moderne versjonen av språket, men med så mange utviklere og organisasjoner som fremdeles bruker det, bør denne guiden til det vesentlige være nyttig.

6. Bedre Java

Denne meningsfulle listen beskriver bibliotekene, praksisene og verktøyene som forfatteren oppfatter som mest nyttige.

7. Android-tips og triks

Et jukseark med råd for utviklere som bruker Java for å bygge Android-apper, og bygger på mange års delt erfaring.

8 . Fantastisk testautomasjon

For de som er interessert i testautomasjon, avrunder denne listen rammer, verktøy, biblioteker og programvare som vil komme godt med.

9. Algoritmer og datastrukturer

En oversikt over hvordan vanlige algoritmer og datastrukturer implementeres i Java, sammen med eksempler på hvordan du kan svare på intervjuspørsmål.

10. Svar på Leetcode

Leetcode tilbyr en plattform for utviklere å finpusse ferdighetene sine og forberede seg på kodetester i intervjuer. Denne omfattende listen samler aksepterte svar på mange forskjellige Leetcode-utfordringer ved bruk av Java.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Se også

 • DevOps: Et jukseark (TechRepublic)

 • 10 gratis alternativer til Microsoft Word og Excel (TechRepublic nedlasting)

 • https://www.zdnet.com/article/microsoft-office-365-for-business-everything-you-need-to-know/Velg avgangsstrategi for Windows 7: Fire alternativer (TechRepublic Premium)

 • Microsoft Office 365 for virksomheten: Alt du trenger å vite (ZDNet)

 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)

 • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)

 • Programmeringsspråk og dekning av karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com