Kapwings nettleserbaserte videoredigeringsverktøy kan være en god passform for oppstart, SMB-er

Kapwing effektiviserer videoredigering for innholdsskapere Det nettleserbaserte verktøyet gjør det enkelt å legge til undertekster og publisere på sosiale nettsteder.

Kapwing tilbyr videoredigeringsverktøy du kan bruke fra hvilken som helst nettleser. Hvert verktøy håndterer en fokusert oppgave. Trenger du å endre størrelse på, reversere, sløyfe eller trimme en video? Kapwing det. Vil du fjerne lyd - eller legge til lydeffekter i en video? Kapwing det. Vil du legge til bildetekster, tekst eller musikk i en video? Kapwing det.

I motsetning til de fleste videoverktøy, er det ingen app å installere. Og det er ingen komplisert, flerspors, ikke-lineær redaktør å lære. Selskapet leverer et sett med 15 funksjonsfokuserte verktøy på Kapwing.com (fra slutten av juli 2018).

Kapwing tilbyr en rekke videoredigeringsverktøy du kan bruke fra hvilken som helst nettleser.

Bilde: Kapwing

Teamet bak Kapwing, Julia Enthoven og Eric Lu, bygde verktøyet for å støtte behovene til moderne videospillere.

"Folk pleide å se 20-30 minutters lange, meget produserte videoer, " sa Enthoven. Disse videoene ble ofte laget med sofistikerte alt-i-ett-skrivebordsvideoredigeringsapper. Men i dag sa Enthoven, "vi deler 20-30 sekunders lange klipp." Som sådan fortjener dette nye paradigmet nye verktøy, la Enthoven til.

Kapwing vipper standard videoredigeringssekvens: Det er oppgave-først, ikke app-først. I en tradisjonell videoredigerer åpner du appen, setter inn video og velger deretter et verktøy. Med Kapwing velger du først verktøyet, deretter laster du opp (eller limer inn en lenke til) videoen, justerer innstillingene, velger "Opprett!", Og laster deretter ned den ferdige videoen.

"Vi fokuserer på å adskilte oppgaver - effektivt å løse problemet for en person som bare trenger å fullføre en spesifikk oppgave, for eksempel 'legge til undertekster' eller 'endre størrelse på en video, ' sa Enthoven.

I tradisjonelle videoredigerere kan det å legge til teksting være en kompleks prosess. Men Kapwing viser videoen din loopet med hver undertittel, vist med teksten og timingen for hvert segment. Nedtrekksmenyer lar deg endre alternativer for skrift, skriftstørrelse, farge, justering og tekstbakgrunn. Å legge til undertekster blir en enkel prosess med Kapwing. (Og det kan bli enda enklere. Enthoven antydet at teamet kan legge til kapings for stemmegjenkjenning.)

I Kapwing-tekstingverktøyet spiller en forhåndsvisning når du legger til tekst til forskjellige tidspunkt.

Bilde: Kapwing

Én bivirkning av tjenestens enkelhet har ifølge Enthoven vært bruken av Kapwing i utdanning. "Studenter og lærere lager mye video, " sa Enthoven, "og utdanning er en super viktig vertikal for oss." Tidlig i 2018 rakte Kapwing ut til lærere, og siden har de "snakket med lærere, som presenterte på noen pedagogiske teknologikonferanser."

Siden selskapet startet i 2017 har mer enn 300.000 mennesker brukt tjenesten, og mer enn 3.000 har betalt for Kapwing. Selv om det ikke er nødvendig med registrering, bruker selskapet et lite vannmerke "Kapwing.com" på alle videoer. Folk kan registrere og betale for å fjerne denne merkevaren. (En engangsbetaling på $ 6 fjerner merkevarebyggingen fra en enkelt video, mens et månedlig abonnement på $ 20 fjerner vannmerket fra alle videoer abonnenten oppretter med tjenesten.)

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

I juli 2018 kunngjorde Kapwing at de hadde skaffet en innledende investering i frørunden på 1, 7 millioner dollar. Enthoven sa at dette vil tillate selskapet å "redusere behovet for å bekymre deg for driftsutgifter (for eksempel husleie), øke fokuset på produktutvikling ved å ansette 3 ingeniører og aktivt forfølge vekststrategier." Dette siste initiativet inkluderer strategier for å koble Kapwing med videospillere, for eksempel DJ-er eller komikere, som redigerer og deler innhold på sosiale plattformer.

Nær sikt vil finansieringen også hjelpe teamet med å forbedre lagring og deling. Forbedret lagring, for eksempel, "kan tillate folk å fullføre flere oppgaver, eller kjedefunksjoner sammen, uten å måtte gjenta opplasting / nedlastingssyklus, " sa Enthoven. Og strømlinjeformet deling kan redusere antall trinn som trengs for at skaperne kan distribuere video opprettet med Kapwing til sosiale medietjenester, for eksempel IGTV, Twitter og andre.

På lengre sikt er en alt-i-ett-videoredigerer for team også en mulighet. Enthoven ser imidlertid ikke for seg at Kapwing blir en API. I stedet, sa Enthoven, vil teamet forbli fokusert på å levere en brukervennlig tjeneste som prøver å "etterligne hva som er mulig på baksiden."

Når verden beveger seg mot video-første epoken, trenger vi raske, fokuserte, brukervennlige nettleserbaserte videoredigerere. Folk som vil redigere video i nettleseren - og spesielt folk som bruker Chromebooks - vil kanskje følge med på Kapwing.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • 10 tips for opptak og redigering av mer profesjonell video (TechRepublic)
  • 3 apper og tjenester som hjelper bedriften med å forberede seg på video-første fremtid (TechRepublic)
  • Google dreper YouTube Video Editor, her er de beste alternativene (TechRepublic)
  • 10 tips og triks for Apples nye Clips-app (CNET)
  • Hvordan lage en forklarende video på en Chromebook (TechRepublic)
  • Fem gratis videoredigerere som gir imponerende resultater (TechRepublic)
Illustrasjon: Andy Wolber / TechRepublic

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com