iPad Pro tips og triks for strømbrukere

Bilde: CNET

IPad Pro har eksistert siden 2015, og den har en base av pro-brukere som ikke kan leve uten deres favoritt dataenhet. Det er tilbehør og programvaretriks som kan gjøre opplevelsen av å bruke en iPad Pro enda bedre og gjøre deg til den ultimate iPad Pro-brukeren. Enten du er ny på iPad Pro, eller du er erfaren bruker, bør disse tipsene være nyttige for deg.

Slik oppgraderer du iPad Pro's lader

Laderen som følger med iPad Pro får jobben gjort, men det er ikke en særlig hurtigladingopplevelse. Hvis du bruker en strøm-sulten app, kan det hende at du går tom for strøm selv mens enheten er koblet til.

Da Apple avduket den originale iPad Pro, var dette et enormt problem, og selskapet løste det raskt ved å gi ut en USB-C 30w-adapter ( figur A ). Denne adapteren, kombinert med enten en USB-C til USB-C adapter for nyere iPad Pros eller USB-C til Lightning for 2015 - 2017 iPad Pros, vil lade din iPad mens du fremdeles lar deg bruke den uten problemer.

Figur A

Den 30w USB-C adapteren fra Apple lar iPad Pro lades raskere og lar deg bruke den mens du lader.

Bilde: Cory Bohon / TechRepublic

Denne adapteren er et must hvis du bruker iPad Pro mens den lader, eller bruker strømmerne applikasjoner som videoredigeringsapper.

Fra nå av er 30w USB-C-adapter 49 dollar fra Apple.

I stedet for 30w-adapteren, kan du også bruke MacBook Pro sin USB-C-adapter med en USB-C til lyn eller USB-C til USB-C-kabel.

Slik tilpasser du Apple-blyantens trykkfunksjon

Apple Pencil er et must-have tilbehør til iPad Pro - den fungerer som en mus for iPad for noen og som en tegneenhet for andre.

Apple har pakket mange nye funksjoner i blyanten (den siste utgivelsen var i slutten av 2018), inkludert et tappområde med flere funksjoner som kan tilpasses. For å tilpasse oppførselen til denne trykkfunksjonen, utfør disse trinnene.

  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Velg Apple Pencil fra de tilgjengelige alternativene ( figur B ).

Figur B

Apple Pencil kan tilpasses via alternativer i iOS; noen apper lar deg tilpasse disse alternativene ytterligere.

I denne visningen vil du se batterilevetiden til den tilkoblede Apple Pencil, og du har muligheten til å stille dobbelttrykk-handlingen til en av følgende innstillinger:

  • Bytt mellom nåværende verktøy og viskelær
  • Bytt mellom nåværende verktøy og sist brukt
  • Vis fargepalett
  • Slå dobbelttappealternativet av helt

Enkelte tredjeparts tegne-apper kan tilby flere innstillinger for dobbelttrykk-funksjonen, selv om denne innstillingen vil fungere på tvers av Apples innebygde Notes-apper og andre Apple-apper og tredjepartsapper som følger standardinnstillingene.

Slik ser du snarveier for appen på skjermen

Apple introduserte tastatursnarveier i iOS for mange år siden, men nå som iPad Pro med Smart Cover har vært ute i noen år, har tredjepartsapper lagt til flere hurtigtaster.

Mange brukere vet ikke at det er en snarvei for å vise en liste over snarveier for appen som for øyeblikket er på skjermen. Når du vil se hvilke snarveier som er tilgjengelige, trykker du og holder nede Kommando-tasten (⌘) - du vil se en liste over tilgjengelige snarveier vises på skjermen ( figur C ).

Figur C

Det er like enkelt å se tilgjengelige snarveier i en iPad-app som å holde nede Kommando-knappen.

Bilde: Apple, Inc.


Invester i en USB-C-adapter

Med introduksjonen av USB-C på den nyeste iPad Pros har Apple tillatt muligheten for å koble til USB-C-dokker som tillater tilkobling til alle typer tilbehør, inkludert: Ethernet, SD-kort, mikrofoner, annet lydutstyr og mer.

Jeg liker Anker 7-i-1 USB-C-adapter ( figur D ), som gir en rekke tilkoblingsalternativer, inkludert: USB-C-gjennomløp for lading når jeg bruker adapter, HDMI, MicroSD, SD og 3 USB 3.0-porter med USB A-kontakttyper.

Figur D

Anker 7-i-1 USB-C hub fungerer med slutten av iPad iPad Pro og USB-C-kompatible Macintosh-maskiner.

Bilde: Anker Innovations Limited

Det fine med denne adapteren er at den vil fungere med alle kompatible datamaskiner og ikke bare iPad Pro. Du kan bruke dette med din sene 2018 iPad Pro, eller en kompatibel Mac eller til og med en Windows-datamaskin.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com