Innledende registrering på Amazon Web Services

I mitt siste innlegg delte jeg evalueringsprosessen min for å ta de første stegene inn i den offentlige skyen og min beslutning om å prøve en populær, kjent leverandør - Amazon Web Services. Det er et bra sted å starte for nybegynnere som ønsker å forstå de praktiske aspektene ved å "flytte til skyen."

AWS-registreringsprosessen er gratis, grei og fullstendig automatisert. Prosessen tar noen minutter, og du trenger bare å gjøre det en gang.

Jeg har bygd opp mange forventninger om Amazon gjennom tidene. Jeg forventer at de vil tilby et brukbart nettsted som ikke krasjer på meg. Jeg regner med at transaksjonene mine er sikre. Jeg forventer at de alltid vil være tilgjengelige i møte med Internett-problemer, som en ødelagt undersjøisk kabel eller et DDOS-angrep.

AWS-registreringssiden er enkel å bruke. Jeg hadde ingen problemer med å jobbe meg gjennom nettstedet. Jeg får følelsen av at Amazon satte en hær av UX-konsulenter for å jobbe med å strippe ut attraktive bilder og ledelse snakke, for å gjøre nettstedet mer attraktivt for nerder som meg.

Nettstedet er robust. Det eneste lette humøret jeg følte under prosessen var en timeout. Jeg forlot en side i 20 minutter før jeg sendte den inn, og jeg kom tilbake til påloggingssiden for kontoen. Jeg mistet ikke arbeidet - jeg kunne fortsette etter innlogging. Jeg regner med at Amazons programmerings- og testhærer slo nettstedet for å finne ut hvordan jeg kan gjøre det mer robust.

Min private informasjon blir holdt privat. Amazon er et av få ansiktsløse selskaper jeg stoler på for å holde personopplysningene mine trygge. God sikkerhet må være sentralt for suksessen. For eksempel er AWS-nettstedet kryptert med et sertifikat bekreftet av VeriSign, så jeg stolte på at det virkelig var Amazon i den andre enden av min samtale. Jeg stolte på Amazon og Verisign for å hindre et midt-angrep. Fra nå av stoler jeg på Amazon om ikke å legge igjen kredittkortdetaljene mine på en bærbar datamaskin i en bar, eller å belaste meg for ting jeg ikke har kjøpt.

Registrer deg for AWS

Trinn-for-trinn-instruksjoner:

1. Åpne en nettleser.

2. Gå til URLen http://aws.amazon.com/. Hjemmesiden til AWS vises og inneholder en iøynefallende "Registrer deg nå" -knapp.

3. Klikk på knappen "Registrer deg nå". Du blir omdirigert til en påloggingsside for kontoen.

4. Angi e-postadressen din og velg alternativknappen merket "Jeg er en ny bruker." Siden "Påloggingsinformasjon", den første av sidene med påmeldingsskjema, vises.

5. Fyll ut kontoskjemaet. Dette vil se kjent ut til milliardene som har handlet på nettet. Du må levere informasjon om kunden, forskjellige måter å kontakte kunden på, en captcha-stil sikkerhetskontroll og samtykke til vilkår og betingelser.

6. Finn kredittkortet ditt og fyll ut betalingsskjemaet.

7. Fyll ut skjemaet for identitetsbekreftelse. Jeg mottok en automatisk melding på telefonen min og måtte skrive inn en PIN-kode som ble vist i nettleseren. En bekreftelsesside vises. Jeg fikk også en "velkomst" e-post, men måtte ikke klikke på noen aktiveringslenke for å gjøre kontoen min aktiv.

8. Lukk nettleseren.

Så langt så bra. Jeg hoppet gjennom noen bøyler og landet ikke flatt i ansiktet.

Jeg har nå en AWS-konto, og jeg er klar til å rocke. AWS har bankopplysningene mine, og de er klare til å lade.

Jeg gjorde feil. Hvis du som meg har en periodisk manglende evne til å lese enkle instruksjoner, vil du få sider som dukker opp igjen med feilmeldingen: "Det var et problem med forespørselen din" og en annen linje som "Manglende e-postadresse. Vennligst rett og prøv igjen, "osv. Selv feilmeldingene er klare. Det hele er så greit.

Jeg mottok denne velkomst-e-posten i løpet av få minutter.

Fra: Amazon Web Services mailto:

Emne: AWS Unified Registrering Registrering Bekreftelse

Hilsen fra Amazon Web Services,

Takk for at du meldte deg på. Du kan nå begynne å bruke Amazon Web Services. Du blir ikke belastet før du begynner å bruke tjenestene - og du betaler bare for det du bruker. Se detaljert servicepris.

Jeg ble ikke spammet av tredjeparter som prøvde å selge meg ting, så e-postadressen min ble ikke gitt videre. Jeg får sporadiske AWS-nyhetsbrev. Det er jeg fornøyd med.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com