Slik bruker du Look Around-funksjonen i Apple Maps for en 360-graders visning

Bilde: Apple

Google Maps har lenge tilbudt en hendig funksjon som heter Street View, som lar deg vise og navigere i en 360-graders visning av et bestemt sted. De av dere som bruker Apple Maps på din iPhone, kan nå dra nytte av en lignende funksjon kjent som Look Around. Gjennom Look Around kan du navigere i gatene i bestemte byer via et 360-graders miljø. Du kan panorere til venstre og høyre, bevege deg fremover eller bakover, zoome inn og ut og vise både Look Around-visningen og din vanlige kartvisning på samme skjerm. La oss ta en titt på Look Around.

Jukseark: Hvordan bli en iOS-utvikler (gratis PDF) (TechRepublic)

Apple introduserte Look Around til sin Kart-app med utgivelsen av iOS 13 i 2019. Så du vil forsikre deg om at du har oppdatert iPhone-enheten til iOS 13 eller høyere. Åpne deretter Apple Maps på telefonen. Skriv inn navnet på en by eller en spesifikk gateadresse. Hvis Look Around er tilgjengelig for det stedet, vises et miniatyrbilde med tittelen Look Around på skjermen. Trykk på det miniatyrbildet ( figur A ).

Figur A

Du kan nå navigere på det stedet. Sveip fingeren til venstre, høyre, opp, ned eller diagonalt for å panorere rundt scenen ( figur B ).

Figur B

Bruk to fingre for å zoome inn eller ut av utsikten ( figur C ).

Figur C

Trykk på et bestemt punkt på skjermen foran utsikten, og du kan reise langs gaten eller et annet sted. Hvis du ser en side eller krysser gaten, trykker du på den for å bevege deg i den retningen ( figur D ).

Figur D

Når du reiser praktisk talt gjennom en by eller et annet sted, blinker appen på navnene på landemerker og fremtredende steder. I mange tilfeller kan du trykke på navnet til et sted, og appen viser detaljer om det, inkludert adresse, telefonnummer og knapp for å få veibeskrivelse. Trykk på X for å lukke detaljskjermen ( figur E ).

Figur E

Du kan lettere og raskt hoppe til et annet sted ved å se deg rundt. Trykk på dobbeltpilikonet øverst til venstre på skjermen. Vinduet Look Around krymper til toppen av skjermen mens den vanlige kartvisningen vises på bunnen. Dra fingeren på kartvisningen, eller trykk på et bestemt sted, og Look Around-visningen endres til det stedet ( figur F ).

Figur F

Til slutt, når du er ferdig med Look Around og vil tilbake til den vanlige kartvisningen, bare trykk på Done-knappen øverst til høyre.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com