Slik bruker du fire Jamboard-funksjoner på nettet

Hvordan bruke fire Jamboard-funksjoner på nettet Lær hvordan du bruker kjente tastaturkommandoer til å tegne og jobbe med papirstopp i nettleseren din.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Jamboard er en kombinasjon av maskinvare og programvare som gir et samarbeidsrom for team å tegne og dele bilder, dokumenter og notater. Jamboard-enheten fungerer som tjenestens kjente fysiske tegnebrett, mens Jamboard-appene på nettet og mobile enheter lar folk se og tegne på "Jams" nesten hvor som helst. Sammen leverer Google og BenQ systemet og betjener Jamboard-samfunnet.

I slutten av januar 2019 kunngjorde Google noen forbedringer av Jamboard på nettet. De tre første funksjonene vil være tilgjengelige for alle kontoer med Jamboard-tilgang en stund i februar 2019. Den siste - en måte å finne Jamboard-filer - har vært tilgjengelig en stund, men er noe de færreste vet.

1. Ctrls for tastatur (eller Cmds)

Velg et objekt, trykk på standard tastekombinasjonen for å kopiere det, og velg deretter et annet sted og trykk på standard tastekombinasjonen for å lime inn objektet. For noen mennesker gjør tastaturkontroller det lettere å jobbe med objekter i papirstopp.

På macOS, rekkevidden til standard Command-C for å kopiere, Command-V for å lime inn eller Command-D for å duplisere objekter. På Windows- eller Chrome-enheter tjener Ctrl-C, Ctrl-V og Ctrl-D på samme måte til å kopiere, lime inn eller duplisere valgte elementer.

2. Tegn + trykk Ctrl / Cmd for å velge

Når du tegner på en Jam-ramme på nettet, kan du bruke fingeren på en pekeplate, skjerm eller mus. Nå kan du tegne og deretter holde en tast nede for raskt å bytte til valgmodus for å velge et objekt som du deretter kan flytte, endre størrelse på, duplisere eller på annen måte manipulere. Slipp tasten for å gå tilbake til tegning. I likhet med tastaturkontrollene trykker du Kommando-tasten ned på macOS og Ctrl-tasten på Windows eller Chrome OS-enheter.

3. Administrer rammer

Øverst på Jamboard-skjermen på nettet ser du små, horisontalt arrangerte rektangler. Trykk på eller klikk på settet til å utvide rammen. Du kan nå legge til, duplisere eller slette rammer fra papirstoppet ditt på nettet etter behov.

Vil du omorganisere rekkefølgen på rammer? Nå etter Jamboard-nettbrett-appen eller bytt til en Jamboard-enhet. En av disse vil la deg endre rammen for rammen (fra slutten av januar 2019).

4. Finn fastkjørte filer

Du kan få tilgang til alle Jamboard-filene dine fra Jamboard-appen, Google Drive eller Cloud Search-appen. For å søke etter papirstopp, skriver du eventuelle nøkkelord sammen med type: jam for å begrense resultatene til Jam-filer. Dette søkeordet fungerer på nettet, og når du søker i Google Drive eller Cloud Search mobilappene.

Kommende funksjoner

Google planlegger også å la folk legge til bilder til syltetøy på nettet. Så hvis du leser dette etter februar 2019, kan du også se etter muligheten til å dra og slippe, kopiere og lime inn eller laste opp bilder til en Jam-ramme.

Hvis du har brukt Jamboard - på nettet, mobile enheter eller på Jamboard-enheten - hva har din erfaring vært? Hvordan har et delt Jamboard hjulpet deg å samarbeide med andre mennesker? Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor eller på Twitter (@awolber).

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com