Slik bruker du Utforsk-funksjonen på Google Assistant

Google Assistant ... på mindre enn to minutter Hva er Google Assistant, og er det en konkurrent til Siri? Finn ut hva det gjør - og hva det gjør annerledes ... på mindre enn to minutter.

Google Assistant har raskt blitt en av de kraftigste og mest allsidige digitale assistentene på markedet. Uansett hvilket behov du har, ser det ut til at Assistant kan hjelpe deg, men med all den kraften kommer et behov for å vite hvordan du utnytter det. Du har kanskje bare nettopp åpnet Google Assistant på Android-enheten din (husk at du nå kan si "Hei Google" og ikke bare "OK Google") og sparket dekkene til verktøyet. Sjansen er stor for at du har kjørt gjennom noen få enkle spørsmål og har hatt enestående resultater.

 • Hei Google, hva er været?
 • Hei Google, vis meg i nærheten platebutikker.
 • Hei Google, ring jobb.

Du får ideen. Ting er at det er ganske mye mer som Google Assistant kan gjøre. Faktisk ser det ut til at hver nye oppdatering har Google Assistant noen triks til i ermet. På grunn av dette, hvordan vet du nøyaktig hva slags ting Google Assistant kan hjelpe deg med? Tro det eller ei, utviklerne av Assistant har bygget en hendig hjelpefunksjon rett inn i tjenesten. Denne funksjonen kalles Utforsk. Med den kan du finne ut noe av det nyttige du kan spørre fra Google Assistant, og til og med finne ut hva som er nytt og trending med Assistant. Fra Explore kan du faktisk søke over en million tilgjengelige handlinger du kan prøve med Assistant.

Aktivere Google Assistant

Naturligvis må du ha Google Assistant aktivert på enheten din. På assistenten som ikke er sjanse, er ikke slått på, la meg vise deg hvordan:

 1. Start Google-appen fra App-skuffen
 2. Trykk på de tre horisontale linjene fra verktøylinjen nederst
 3. Trykk på Innstillinger
 4. Trykk på Innstillinger under Google Assistant
 5. Trykk på Telefon under Enheter
 6. Trykk for å aktivere Google Assistant ( figur A )

Figur A

Aktivering av Google Assistant på en Essential PH-1, som kjører Android 8.1.

Bruke Explore

Nå som du har assistent aktivert, hvordan kommer du til Utforsk-funksjonen? Det er enkelt. Gjør følgende:

 1. Åpne Google-appen
 2. Trykk på Menyknappen på den nederste verktøylinjen
 3. Trykk på Innstillinger
 4. Trykk på Utforsk under Google Assistant

Du skal nå se et Google Assistant-skjermbilde som inkluderer et antall handlinger ( figur B ). Du kan enten trykke på et av de presenterte forslagene eller skrive en streng i søkefeltet for å finne relaterte handlinger.

Figur B

Google Assistant Explore-funksjonen.

Under HVA NYTT-delen kan du se oppføringer for noen av de nyeste handlingene som er tilgjengelige for Google Assistant. Disse endres regelmessig, så det er alltid noe nytt å lære. Trykk på en av disse handlingene for å se hvordan det fungerer. Hver handling vil fungere annerledes. Når du har forstått hvordan handlingen fungerer, kan du bruke den direkte fra Google Assistant, uten å måtte åpne Explore først.

Utvid assistenten din

Å bruke Explore regelmessig er en fin måte å holde deg oppdatert på hva Google Assistant kan gjøre for deg. Sjekk dette verktøyet regelmessig og lær alle de nye måtene Assistant kan bidra til å gjøre livet ditt enklere.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com