Slik bruker du Apple Pencil med iWork-apper

Cracking Open: Apple Pencil Bill Detwiler bryter ut verktøyene sine og sprekker åpner Apple Pencil, og viser deg den utrolig bittelille teknologien på iPad Pro's håndholdte inngangsenhet.

Apple avduket i mars 2018 en ny versjon av iWork-appene (Pages, Numbers, Keynote) som inkluderer støtte for Apple Pencil på iPad. Støtten går lenger enn bare å la brukere samhandle med dokumentet og appen som en pekepenn - det lar brukere trekke elementer direkte inn i Pages, Numbers og Keynote for å bringe liv i dokumentene sine og til og med legge til kommentarer. Denne opplæringen dekker først og fremst hvordan du bruker disse funksjonene i Pages-tekstbehandlingsappen.

Merk: Disse nye funksjonene vil fungere uten en Apple-blyant (du vil bruke fingeren i stedet), selv om Apple-blyanten gjør markeringsprosessen bedre ved å inkludere håndflatavvisning og generelt være mer presis.

Slik setter du inn og redigerer tegninger i iWork

I Pages er det like enkelt å sette inn en tegning som å tappe og holde Apple-blyanten på skjermen hvor som helst på dokumentet. Når du gjør dette, vises det en boks som kan endres størrelse ved hjelp av drahåndtakene på de fire sidene. I Numbers and Keynote er ingen trykk og hold nødvendig - bare begynn å tegne på skjermen med Apple Pencil. Hvis du ikke har en Apple-blyant, kan du fremdeles legge til en tegning med fingeren ved å gå til + -menyen og velge Former og deretter Tegning.

Når du er i tegningsmodus, har du et bredt spekter av alternativer for tegning ved å velge børster og andre verktøy fra verktøylinjen nederst på skjermen ( figur A ).

Figur A

iWork-apper har et bredt utvalg av tegneverktøy tilgjengelig med Apple Pencil.

Når du er ferdig med tegningen, klikker du på Ferdig-knappen og bruker deretter drahåndtakene til å endre størrelsen på tegningen, eller trykk og dra tegningen for å flytte den til ønsket sted i dokumentet.

For å redigere tegningen igjen, trykk på tegningen med fingeren og trykk på Rediger tegning i hurtigmenyen som vises.

Slik legger du til og redigerer smarte merknader i iWork

Funksjonen Smarte merknader er spesifikk for Pages-appen. Denne funksjonen lar deg markere et dokument på linje med skrivingen, og når dokumentet er endret, klistrer de smarte merknadene på teksten som de opprinnelig ble brukt på, uten å bekymre deg for at teksten flyter rundt på den på en måte som ikke lenger gir mening.

For å starte en smart kommentarøkt i dokumentet, tapper du på Apple-blyanten til dokumentet en gang uten å holde, og begynn å skrive på dokumentet. Du har muligheten til å åpne verktøylinjeposten som ser ut som en sirkel med en ellipsis, og velg Smart Annotation Beta og deretter begynne å skrive på dokumentet.

De samme verktøyene er tilgjengelige når du bruker smarte merknader som når du lager en tegning; denne funksjonen er imidlertid beregnet på å skrive rettelser og dokumentoppmerking bare når markeringen er lagret ved siden av teksten og beveger seg i dokumentet når teksten rundt markeringen blir endret ( figur B ).

Figur B

Smarte merknader lar deg enkelt markere et dokument med rettelser, akkurat som på et tradisjonelt papirark.

Når du er ferdig med å legge smarte merknader til dokumentet, trykker du på Done-knappen.

Smarte merknader vises i Pages og PDF-eksporterte dokumenter, men ikke i Word-, RTF-, EPUB- eller Pages09-filer. Du har muligheten til å se, slette og skjule / vise smarte merknader i sider for macOS. Smarte merknader synkroniseres med iCloud hvis du bruker samarbeidsfunksjonen eller deler med Mac-en.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com