Hvordan synkronisere favorittene dine mellom Internet Explorer og Microsoft Edge

Internet Explorer kan være din valgte nettleser. Men siden Microsoft har gitt IE den kalde skulderen, kan det hende du har begynt å dabbe med Microsoft Edge i Windows 10, og du spretter nå frem og tilbake mellom IE og Edge. Det er imidlertid et problem: Du fortsetter å opprette favoritter i begge programmene, men Microsoft tilbyr ikke en åpenbar måte å synkronisere favorittene mellom de to nettleserne.

Det er to måter å løse dette problemet på: Du kan bruke et registerhack for å holde favorittene mellom IE og Edge synkronisert, eller du kan gå til gruppepolicy, spesielt hvis du vil distribuere innstillingen i hele organisasjonen.

Hvordan bruke et Registry-hack for å synkronisere favoritter mellom IE og Edge

Åpne først Internet Explorer og sørg for at de eksisterende favorittene er de du vil synkronisere; hvis ikke, gjør du eventuelle endringer.

Deretter åpner du Registerredigering gjennom regedit-kommandoen. Naviger til følgende bane: HKEY_CURRENT_USER \ Programvare \ Policies \ Microsoft. Høyreklikk på Microsoft-mappen. Velg Ny og velg deretter Tast. Gi nøkkel til MicrosoftEdge. Trykk Enter ( figur A ).

Figur A

Høyreklikk på MicrosoftEdge-mappen. Velg Ny og velg deretter Tast. Navn på tasten Main. Trykk enter. Høyreklikk på hovedmappen. Velg Ny og velg deretter DWORD (32-biters) verdi. Erstatt standardnavnet til New Value # 1 med strengen SyncFavoritesBetweenIEAndMicrosoftEdge. Trykk enter. Dobbeltklikk på den nye tasten. Endre verdidataene fra 0 til 1. Klikk på OK ( figur B ).

Figur B

Åpne Microsoft Edge og klikk på Hub-ikonet for å se favorittene dine og se om de nå er de samme som kollegene i Internet Explorer. Hvis ikke, lukker du Favoritt-ruten og klikker på Hub-ikonet igjen. (Jeg måtte klikke på Hub-ikonet to ganger for å se de synkroniserte bokmerkene.) Synkroniseringen fungerer begge veier. Gjør en endring til favorittene dine i IE, og den blir synkronisert til Edge. Gjør en endring i Edge, så blir den synkronisert til IE.

Hvis du noen gang vil slå av synkroniseringen, åpner du Registerredigering. Naviger til banen: HKEY_CURRENT_USER \ Programvare \ Politikk \ Microsoft \ MicrosoftEdge \ Main. Dobbeltklikk på tasten for SyncFavoritesBetweenIEAndMicrosoftEdge og endre verdidataene til 0 ( figur C ).

Figur C

Hvordan bruke gruppepolicy for å aktivere synkronisering av favoritter mellom IE og Edge

I stedet for å redigere registeret for å aktivere synkronisering, kan du slå det på gjennom gruppepolicy. Dette alternativet er spesielt nyttig hvis du bruker GPO-er i organisasjonen din og ønsker å formidle denne innstillingen til nettverksbrukere og datamaskiner.

For å gjøre denne endringen gjennom din lokale Group Policy Editor, åpner du Run-kommandoen og skriver gpedit.msc. Naviger til følgende bane: Datakonfigurasjon> Administrative maler> Windows-komponenter> Microsoft Edge. Dobbeltklikk på innstillingen for Behold favoritter i synkronisering mellom Internet Explorer og Microsoft Edge. Velg Aktivert og klikk deretter OK ( figur D ).

Figur D

Åpne Internet Explorer og gjør en endring i favorittene dine. Åpne Microsoft Edge for å bekrefte at endringen er synkronisert. Gjør en endring i Edge og åpne IE for å bekrefte synkroniseringen.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com