Slik synkroniserer du klistremerker på tvers av enheter i Windows 10

Bilde: lucato, Getty Images / iStockphoto

Windows 10. mai 2019-oppdateringen ruller systematisk ut en ny versjon av OS til PCer overalt, og legger til nye funksjoner og forbedrede applikasjoner. Mens Windows 10 versjon 1903 legger til mange bemerkelsesverdige forbedringer, gir den også forbedringer og funksjonalitet til flere mindre apper, inkludert Sticky Notes.

Sticky Notes-appen har vært en del av Windows 10 i mange år nå, og for noen brukere er den appen du velger for å lage notater, oppgavelister og påminnelser om avtaler. Nye Sticky Notes-funksjoner inkluderer muligheten til å synkronisere notatene dine på tvers av enheter og muligheten til å eksportere notater direkte til Outlook.com. Disse forbedringene kan gjøre Sticky Notes-appen mer nyttig enn noen gang.

Denne veiledningen viser deg hvordan du endrer innstillinger for Version 1903 Sticky Notes-appen, slik at notater opprettet på en enhet synkroniseres på alle Windows 10-enhetene dine.

Windows 10. mai 2019-oppdatering: 10 bemerkelsesverdige nye funksjoner (gratis PDF)

Slik synkroniserer jeg superklistrede notater over Windows 10-enheter

For at synkronisering av notater skal fungere, må alle enhetene dine være tilknyttet en aktiv Microsoft-konto. Så det første trinnet er å logge på Windows 10-PCen din med riktig legitimasjon.

Deretter starter du Sticky Notes-appen ( figur A ). Du kan laste appen ved å bruke Start-menyen, eller du kan skrive "klebrig" i søkefeltet på skrivebordet og klikke på riktig resultat. Hvis du planlegger å være en hyppig bruker av appen, kan det være en god idé å legge Sticky Notes-ikonet til skrivebordets oppgavelinje.

Figur A

For å komme til synkroniseringsinnstillingene, klikk på tannhjulikonet og åpne Innstillinger-menyen. Bla nedover i listen til du finner synkroniseringsknappen ( figur B ) og klikk på den for å aktivere. Fra dette tidspunktet vil notater synkronisere på alle Windows 10-enhetene dine, så lenge du bruker en Microsoft-konto.

Figur B

Merk at når Sticky Notes-synkronisering er slått på, det ikke er noen klar måte å slå den av, så handle deretter.

Et annet element å merke seg er at synkroniseringen av Sticky Notes også inkluderer Outlook.com-e-postboksen tilknyttet Microsoft-kontoen din. Som du ser i figur C, vil du registrere et avsnitt i innboksen din for klistrelapper ved å logge på Outlook.com.

Figur C

Advarsel

I årenes løp har papirklistrelapper fått et beryktet rykte som et verktøy for usikker lagring av systempassord; den digitale versjonen presenterer et lignende sikkerhetsproblem, bare med den ekstra risikoen for å synkronisere passordene på alle enhetene dine ( figur D ). Dette kan høres praktisk ut fra en brukers perspektiv, men det høres farlig ut for alle som har til oppgave å beskytte systemer og sensitive data.

Figur D

Ikke legg passordene dine på klistremerker, papir eller digitalt, av hensyn til din IT-avdeling og fagpersoner innen cybersikkerhet overalt.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com