Hvordan søke mellom Safari-faner på macOS

Slik søker du mellom åpne Safari-faner Hvis du ofte jobber med flere faner åpne enn nødvendig, gjør Safari det enkelt å finne fanen du trenger.

Hvis du jobber med en MacBook Pro eller en annen nylig utgitt Apple bærbar PC, kan du forstå at det bare er én nettleser som virkelig er egnet til bruk - Safari. Selv om det ikke er det beste valget i nettlesere, er Safari den eneste nettleseren som er optimalisert slik at den ikke tapper MacBook-batteriet som et barn på en juiceboks, noe som ofte gjør det til det eneste levedyktige alternativet.

Imidlertid tilbyr Safari faktisk en rekke ganske interessante funksjoner. En spesiell funksjon er muligheten til å søke på alle åpne faner fra ett praktisk sted. Før du blir for spent, søker denne funksjonen bare gjennom fanene URL-er og metabeskrivelser. Denne funksjonen kjører faktisk ikke fullt søk på hver side du har åpnet. Selv med den begrensningen er det utrolig nyttig når du pleier å holde et stort antall faner åpne - noe som gjør det nesten umulig å se hvilken fane som er hvilken.

Jeg vil demonstrere hvordan du bruker denne praktiske funksjonen, slik at du kan få enda mer effektivitet når du jobber på MacBook.

Fanebytte-side

Det første vi må gjøre er å åpne Tab Switcher Page. Fra denne siden kan du fokusere på hvilken som helst fane du har åpen for øyeblikket. Denne siden må åpnes for å kunne søke. For å åpne Tab Switcher-siden, klikker du på Shift + Command + \ tastekombinasjonen. Nå skal du se miniatyrbilder av alle åpne faner ( figur A ).

Figur A

Tab Switcher-siden er åpen og klar.

Husk den snarveien. Det er spesielt nyttig hvis du jobber med mange faner åpne.

Søke på fanene

I det siste har du sannsynligvis truffet Kommando + F -kombinasjonen for å kjøre et søk på din åpne side. Men når du har Tab Switcher-siden åpen, dykker ikke søket på de enkelte sidene. I stedet søker den bare etter nettadresser og metabeskrivelser.

Når du treffer kombinasjonen Kommando + F og skriver inn søket, vil en hvilken som helst fane som samsvarer med søket ditt forbli ( figur B ).

Figur B

Ved å spørre fanene mine til "nyheter", får jeg fire åpne nettsteder.

Hvis du har massevis av faner åpne og du leter etter en spesifikk, skriver du bare inn en del av nettadressen til fanene, og den vil vises alene ( figur C ). Klikk på den avslørte fanen, så vil den komme i fokus, klar til å jobbe. Så mye enklere enn å gjette eller myse.

Figur C

Søker etter TechRepublic-fanen i en massiv høstemasse med faner.

Ikke mer gjetting

Og det er alt som er for å gjøre bruk av fanesøkfunksjonen i Safari. Det er ikke et alternativ for å lage eller ødelegge, men når du er en strømbruker som ønsker å gjøre MacBook-opplevelsen så effektiv som mulig, kan det gå en lang vei å hjelpe deg å jobbe enkelt. Du trenger ikke mer å gjette hvilken fane som er - spesielt når du har dusinvis av åpne faner.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com