Slik passerer du et bilde fra Windows 10 Snipping Tool til Paint 3D

Bilde: gorodenkoff, Getty Images / iStockphoto

Microsoft oppgraderer, reviderer og oppdaterer Windows 10 kontinuerlig, og i et så akselerert tempo, at det er lett å gå glipp av nye funksjoner. Dette gjelder spesielt når en subtil, men likevel nyttig, ny funksjon blir lagt til en veletablert applikasjon uten mye fanfare.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Windows 10 Snipping Tool ble lagt til den grunnleggende installasjonen av operativsystemet for mange år siden som en enkel måte å klippe, fange og lime inn skjermbilder på. For mange brukere ble Snipping Tool appen du valgte for å lage treningsdokumentasjon, presentasjoner og blogginnlegg. Den var enkel, enkel å bruke, og gjorde nøyaktig hva den skulle gjøre.

For brukere som ønsker å legge til merknader, markeringer eller andre forbedringer til et skjermbilde tatt av Snipping Tool, var alternativene som er tilgjengelige i appen imidlertid i beste fall rudimentære. For å løse dette problemet la Microsoft til en funksjon i Snipping Tool som sender et tatt bilde til det oppdaterte Windows 10 Paint 3D-programmet. Denne funksjonsforbedringen tilfører et mangfold av mer sofistikerte kommentarverktøy til det tilgjengelige repertoaret ditt.

Denne veiledningen for hvordan du viser hvordan du passerer et bilde som er tatt av Microsoft Windows 10 Snipping Tool til å male 3D, der brukere deretter kan kommentere, markere og på annen måte manipulere bildet med et mer komplett sett med verktøy.

(Tech Pro Research)

Snipping for å male 3D

Snipping Tool for Windows 10 ligger under Windows-tilbehør på Start-menyen, noe som gjør det litt vondt å komme til når du trenger det. Hvis du finner ut at du bruker det ofte, anbefaler vi å feste den til oppgavelinjen.

Når du har klippet av bildet og lastet det inn i Snipping Tool ( figur A ), klikker du eller trykker på Rediger-menyfanen for å avsløre kommandoen Rediger med maling 3D . Du kan også bruke tastatursnarveien CTRL-E.

Figur A

Figur A

Kommandoen vil overføre bildet til Paint 3D ( figur B ), der valgene dine av potensielle merknader og markeringer utvides betydelig.

Figur B

Figur B

Med Paint 3D kan brukere bruke filtre for å endre stemningen på bildet, legge til både 2D- og 3D-objekter og forsterke et bilde med spesialeffekter. I vårt eksempel la vi inn et overlegg med tekst, som vist i figur C.

Figur C

Figur C

En av de kraftigste funksjonene i Paint 3D er Magic select-funksjonen. Den fungerer på samme måte som en beskjæringsfunksjon ved at du velger et område av bildet ditt, som i figur D. Imidlertid vil Magic select-funksjonen deretter behandle det uthevede området i et forsøk på å isolere og velge et spesifikt objekt fra bildet ditt.

Figur D

Figur D

Som du ser i figur E, var Paint 3D i stand til å isolere en appelsin fra det originale bildet, og ga brukeren muligheten til å manipulere det. Du kan flytte appelsinen til et annet sted på bildet eller fjerne det helt.

Figur E

Figur E

Når du er fornøyd med bildet ditt, kan du lagre det, dele det eller plassere det i et dokument eller presentasjon. Mulighetene for et verktøy som er så kraftig som Paint 3D er bare begrenset av fantasien. Og nå som det er en enkel måte å få et skjermbilde fra Windows 10 Snipping Tool til å male 3D, er du bare et klikk unna å få tilgang til disse funksjonene.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com