Slik organiserer du oppgavelisten din med Google Oppgaver

Hvordan lage nye lister i Google Oppgaver for økt fleksibilitet Google-oppgaver er en grei app som lar deg gjøre en ting: holde lister over oppgaver. Og det gjør den ene tingen veldig bra.

Jeg har brukt mer enn en god andel Android-apper for å holde oversikt over oppgavene. Med et liv som blir travlere med dagen, blir den aktuelle appen mer og mer viktig. Imidlertid er problemet med mange av disse appene at de tilbyr for mye i veien for bjeller og fløyter til å være virkelig nyttige, spesielt når alt jeg trenger er å kunne sjekke av en liste. Selv Google Keep, som jeg er avhengig av hver dag, blir litt for tungvint for en enkel oppgaveliste. For å bruke Keep må du åpne appen, finne oppgavelisten din og så håpe den har blitt synkronisert ordentlig med kontoen din (ved mer enn én anledning har dette brent meg).

Så da Google endelig ga ut Google Tasks-appen, slapp jeg et lettelsens sukk. Helt klart, utviklerne forsto hva som manglet i Android / Google-økosystemet - en enkel app som ville gjøre en ting og gjøre det riktig. Da jeg endelig installerte Google Tasks, var håpet absolutt ikke noe. Google Tasks er en grei app som lar deg gjøre en ting: føre lister over oppgaver.

Nå, før du stønner med å si "Enhver app kan føre en oversiktlig liste, " vil jeg stoppe deg og si at Oppgaver har et par veldig kule triks i ermet. Dette er tross alt Google, så integrering i Google-kontoen din er nøkkelen.

La oss installere Google Tasks og sjekke ut hvordan det fungerer.

Installasjon

Det er like enkelt å installere Google Tasks som å installere en app på Android. Gjør følgende:

  1. Åpne Google Play Store på Android-enheten din.
  2. Søk etter Google Oppgaver.
  3. Finn og trykk på oppføringen fra Google, LLC.
  4. Trykk på Installer.
  5. La installasjonen fullføre.

Det er alt som er å installere Google Tasks. Du skal nå se et ikon for appen på startskjermen eller i appskuffen. Du trenger ikke å logge på, fordi den automatisk blir tilknyttet Google-kontoen som brukes på Android-enheten din.

bruk

Er du klar for dette? Google Oppgaver er utrolig enkle. Fra hovedvinduet ( figur A ) trykker du på knappen Legg til en ny oppgave og skriver inn en oppgave.

Figur A

Google-oppgavens hovedvindu.

Nye oppgaver vises i en enkelt punktliste ( figur B ).

Figur B

En liten liste over oppgaver, klar til å bli fullført.

Når du fullfører en oppgave, trykker du på den tilknyttede sirkelen for å lukke den. Alle lukkede oppgaver vises i listen Fullført. Hvis du trykker på en oppgave (ikke på alternativknappen), kan du få tilgang til et vindu som lar deg legge til detaljer, en dato og subtasks ( figur C ).

Figur C

Legge til detaljer i en oppgave.

Oppgavelister

Du trodde ikke Google ville henvise deg til en enkelt liste over oppgaver, gjorde du det? Hvis du trykker på menyknappen (tre horisontale linjer) i nedre venstre hjørne, kan du opprette en ny liste og velge fra andre lister du har opprettet ( figur D ). På denne måten kan du føre lister for klienter, jobber, shopping, hjem, skole osv.

Figur D

Lag en ny liste, eller velg fra en annen liste.

Når du har opprettet en liste, kan du legge til oppgaver til listen på samme måte som du gjorde hovedlisten Mine oppgaver.

E-post til oppgaver

Dette er en av de triksene Google Tasks har opp ermet. Hvis du går til skrivebordsversjonen av den nye Gmail (ny avgjørende her), vil du legge merke til Oppgaver i høyre sidefelt. Hvis du klikker for å åpne oppgaver, vises det i sidefeltet. Nå kan du dra en e-postmelding til det oppgavearealet for å opprette en oppgave i en liste ( figur E ). Disse nye oppgavene synkroniseres automatisk med mobilenheten din.

Figur E

Legge til oppgaver fra e-postmeldinger i den nye Gmail.


Det er ett forbehold om å legge til e-post som oppgaver. Hvis du klikker oppgavens e-postkobling i skrivebordsappen, vil den automatisk åpne e-posten i Gmail. Hvis du trykker på den samme lenken i mobilappen, vil det gi deg en feil at det ikke er noen installert app for å håndtere jobben. Det er synd, da Gmail-appen er installert på enheten, så den skal kunne håndtere den oppgaven automatisk. Forhåpentligvis er dette noe Google vil fikse i løpet av en nær fremtid.

Enkelhet overfor mye

Det som trekker meg til Google Tasks er enkelheten. Appen tilbyr akkurat den rette mengden funksjoner for ikke å distrahere fra den ene jobben: å holde deg i oppgave med oppgavene dine. Google Tasks har mestret kunsten å gjøre det enkelt og unngått den fryktede overkillen som får mange lignende apper til å bli for tungvint til å bruke i løpet av en travel hverdag. Prøv denne appen; Jeg føler meg trygg på at det raskt blir ditt oppgaveverktøy.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com