Hvordan bli med og bruke Microsofts Office Insider-program

Hvis du vil sjekke ut versjonsversjoner av Microsoft Office og påvirke fremtiden til programmet, kan du gjøre det ved å bli Office Insider. I likhet med Windows Insider-programmet lar Office Insider-programmet deg installere og jobbe med tidlige builds av Office. Du kan velge mellom hyppige og mindre stabile bygg eller sjeldnere og mer stabile. Når du tester hver nye bygging av Office, kan du sende tilbakemeldingene dine til Microsoft og be om nye funksjoner for hver av Office-applikasjonene.

Hovedkravet er at du allerede må ha et Office 365-abonnement - Hjem, Personal eller Universitet. Office Insider-programmet og de tilhørende Office-buildene er tilgjengelige for Windows, macOS, iOS og Android. Jeg vil dekke prosessen for Windows.

(TechRepublic Premium)

Du blir med i Office Insider-programmet på hver enhet du vil kjøre en pre-release-utgave av Office. Så hvis du har fire datamaskiner som alle kjører Office 365, må du være med i programmet på hver datamaskin. Pre-release-byggene er ikke fullt ut stabile, så det kan være lurt å begrense dem til en enkelt datamaskin.

Velg en datamaskin du vil kjøre på, og test pre-release-byggingen. Hvis Office 365 ikke allerede er installert, kan du åpne og logge på installasjonssiden for Office 365. Klikk på knappen for å installere Office (Installer-knappen vises bare hvis du har et Office 365-abonnement). Klikk på lenken for Andre alternativer i vinduet for å laste ned og installere Office 365 Home. Menyen tilbyr alternativer, eller ringer, for Office Insider (32-bit og 64-bit) og Office Monthly Channel (Målrettet) (32-bit og 64-bit), blant andre valg ( figur A ).

Office Insider er en rask kanal som leverer hyppigere, men mindre stabile bygg av Office. Office Monthly Channel (Targeted) er en tregere kanal som leverer sjeldnere, men mer stabile Office-bygninger. Velg alternativet som er mer behagelig for deg, og klikk deretter Installer. Du kan alltid bytte til det andre alternativet hvis du noen gang ombestemmer deg.

Figur A

Lagre og kjør filen Office setup.exe for å installere programmet ( figur B ).

Figur B

Etter at Office 365 er installert, åpner du alle Office-applikasjoner. Klikk Fil og deretter Konto. På kontoskjermbildet klikker du på Office Insider-knappen og velger alternativet å bli med i Office Insider ( figur C ).

Figur C

I vinduet Join Office Insider merker du av for å registrere deg for tidlig tilgang til nye utgivelser av Office. Velg Office-byggene du ønsker å motta: Insider eller Monthly Channel (Målrettet). Merk av i ruten for å godta vilkårene, og klikk deretter OK. Om-knappen for din nåværende Office-applikasjon vil vise bygningen du valgte ( figur D ).

Figur D

Deretter klikker du på Oppdateringsalternativer-knappen og velger alternativet for Oppdater nå for å laste ned de siste oppdateringene ( Figur E ).

Figur E

Hva om Office 365 allerede er installert på datamaskinen din? Ikke noe problem. Bare følg de samme trinnene for å bli med i Office Insider-programmet. Etter at du har valgt ringen du vil ha og oppdatert Office, vil programmet bli oppdatert til riktig pre-release-bygg.

Nå er det på tide å begynne å bruke den nyeste utgaven av Office; før du gjør det, vil du imidlertid sannsynligvis vite hvilke funksjoner som er lagt til eller endret i den nyeste versjonen. Åpne nettleseren din og surfe til Office Insider Blogg, hvor du finner kunngjøringer og detaljer om hver nye build. Klikk på en spesifikk kunngjøring for å lære om funksjonene i den bygningen. Du kan deretter bruke og teste funksjonene, rettelsene og endringene som er spesifisert i den bygningen ( figur F ).

Figur F

Andre alternativer er tilgjengelige for å hjelpe deg med å lære om de nyeste Office-byggene. Åpne Microsofts webside for Office Insiders Newsletter og fyll ut skjemaet for å abonnere på nyhetsbrevet. Du kan også følge MS Office Insiders Twitter-konto. Microsofts samfunnsforum for Office tilbyr et spesifikt emne på Office Insider. På forumet kan du bla gjennom de nyeste bygg kunngjøringer fra Microsoft og innleggene fra andre forumbrukere; Du kan også stille dine egne spørsmål om Office og de nyeste versjonene ( figur G ).

Figur G

Hva om du har tilbakemeldinger du kan dele med Microsoft basert på din bruk av den nyeste Office build? Åpne en Office-app. Klikk på Fil-menyen og velg Tilbakemelding. I tilbakemeldingsvinduet klikker du på knappen for Jeg liker noe for å uttrykke et kompliment om noe i Office, eller klikk på knappen for Jeg liker ikke noe for å uttrykke en klage. I begge tilfeller blir du tatt med til et tilbakemeldingsskjermbilde der du kan legge til detaljer om komplimentet eller klagen din og inkludere et skjermbilde om nødvendig. Klikk på Send for å sende tilbakemeldingene dine til Microsoft ( figur H ).

Figur H

Du kan også gi et forslag til Office. I tilbakemeldingsvinduet klikker du på knappen for å sende et forslag. Du er ført til en webside hvor du kan legge inn et forslag relatert til Office ( figur I ).

Figur I

Du kan også lese forslag fra andre mennesker og stemme på de du liker ( figur J ).

Figur J

Hvis du ikke lenger ønsker å delta i Office Insider-programmet, følger du disse trinnene.

  1. Åpne en Office-applikasjon.
  2. Klikk på Fil og velg Konto.
  3. Klikk på Office Insider-knappen og velg Endre nivå.
  4. I vinduet Join Office Insider fjerner du merket for boksen for å registrere deg for tidlig tilgang til nye utgivelser av Office.
  5. Klikk OK.

Neste gang Office blir oppdatert, vil du motta den vanlige utgivelsen i stedet for pre-release-utbyggingen ( figur K ).

Figur K

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com